Microsoft çok konuşulacak bir kripto para madenciliği patenti aldı!

Microsoft Blockchain teknolojisini tüm ürünlerine entegre ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Microsoft Blockchain teknolojisini tüm ürünlerine entegre etmek için son zamanlarda sessizce çalışıyor. Üç yıl önce Microsoft Azure, bulutta Blockchain teknolojisini getiren ilk programdı. Şimdi teknolojiyi hemen hemen her şeyle birleştiriyor.

Microsoft Blockchain ile veri madenciliğini hedefliyor

Microsoft Azure yöneticisi Matt Kerner’e göre yazılım devi, Blockchain hizmetleri ile diğer yaygın olarak kullanılan altyapı ve platformlar arasında Office 365 Outlook, SharePoint Online, Salesforce, Dynamics 365 CRM Online, SAP ve hatta Twitter arasında köprü oluşturdu. Buradaki fikir, Microsoft müşterilerinin verilerini bu platformlardan bulutlara ve oradan da bir Blockchain’e taşımasına izin vermek. Microsoft’un Azure platformu, sektörde zaten iyi bilinen bir bulut depolama çözümü. Şirket, Blockchain bağlantısı eklenmesiyle, verilerin Blockchain buluttan depolanabileceğini umuyor. Bunun amacının ise veri madenciliği olduğu söyleniyor. Matt Kerner, makalede konuya yönelik şunları söylüyor:

Blockchain, karşı taraflar arasında paylaşılan tek bir otantik veri kümesini etkinleştiren bir sonraki adıma güç katıyor. Bu, işlemlerin gerçekleştiği yolu geliştiriyor… Aynı şeyin veri analiziyle de olacağına inanıyoruz.

Microsoft uygulamalarını devam ettirecek mi?

Artık veri madenciliğinin, kirli bir kelime olması gerekmiyor. Şirketlerin söz konusu ürünleri daha da geliştirmek için ürünlerinden elde ettikleri verileri kullanabileceği sayısız yol var. Microsoft uygulamalarını devam ettirecek mi? Bunu sadece zaman gösterecek.

Coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin