featured

Michaël van de Poppe altcoin tahminlerini açıklıyor: Ethereum, Bitcoin’i geride bırakırken öne çıkan altcoinler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Haftaya düşüş eğilimiyle başlayan kripto para piyasası, günün erken saatlerinde geçen haftalarda Bitcoin ETF’lerinin onayı ile kazandığı iyimserliği kaybetti. Özellikle Korku ve Açgözlülük endeksi, son 3 ayın en düşük seviyelerini görerek yeşil bölgeden nötr seviyeye geriledi. Bu durum yatırımcıların temkinli davrandıklarını gösteriyor.

Piyasa bu ruh hâlini yaşarken ünlü kripto para analisti Michaël van de Poppe, ailtcoinlere dair görüşlerini X platformu üzerinden yatırımcı ile paylaştı. Analist lider dijital varlık Bitcoin’in son dönemdeki hareketine ve yarılanmadan önce beklediği fiyat hareketine dikkat çekti. Ardından analist başta en büyük ikici dijital varlık olan Ethereum’a dair beklentilerini dile getirirken yatırımcıları altcoin dünyasına yönlendirerek bu dönemde nasıl bir strateji oluşturabileceklerine dair basit ama değerli ipuçlarını paylaştı.

Bitcoin ETF onayından sonra altcoin hamleleri

Analist M. Van de Poppe, Bitcoin’in spot ETF onayının Bitcoin üzerindeki etkilerine dair görüşlerini paylaştı. Bitcoin yarılamasından önce 41 bin doların altındaki seviyelerin alım fırsatı olduğunu düşünen analist, BTC’nin 300,000 dolara çıkmadan önce bu seviyelerde değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca ETF onayından sonra BTC’nin 25.000 dolardan 49.000 dolara yükselişinin önemini vurguladı.

Bitcoin

Bitcoin hakkındaki açıklamaların ardından asıl odak noktasının altcoinler olduğunu dile getirdi. Toplam piyasa değerinin 1,8 trilyon dolara ulaştığını ve Bitcoin’in konsolidasyonu ve altcoinlerin gelişmesi konusunda sakin kalınması gerektiğini açıkladı:

“Bana göre yüzde 20’lik herhangi bir düşüş içeri girmek için bir fırsattır.”

Altcoinler yatırımcı portföylerinin şekillendirilmesinde kritik bir rol oynuyor ve kazançlı piyasa hareketlerini yakalamak için benzersiz fırsatlar sunuyor. Ayrıntılı video analizinde bu görüşlerini detaylandıran M. van de Poppe, ETF onayının ilk günde 600 milyon dolar kazanç getirisi olduğunu ama etkisini göstermesinin zaman alacağını dile getirdi. Ayrıca altcoinlerin kendilerine ait hareket eğilimleri ve kalıplarını olduğunu dile getiren M. van de Poppe tüm kripto para birimlerinin standart tepki vermediğini anlatmaya çalışırken altcoinlerin güçlü yönlerini ve uygulanabilirliğini gösteriyor.

Ethereum, Bitcoin’i geride bırakabilir!

Altcoin analizine Ethereum fiyat hareketi ile başlayan M. van de Poppe, öncelikle Ethereum ETF’lerinin fiyat üzerinde muazzam bir etkisi olacağını dile getirdi. Bu hamlenin Ethereum’un şu ana kadarki tüm hareketlerini geride bırakabilecek kadar çok ses getirebileceğini en güncel videosunda dile getirdi. Bunun yanında kripto para piyasa hakimiyetinin en büyük ikinci kripto para birimi olan ETH’ye doğru daha geniş bir momentum kaymasına işaret edebileceğini söylüyor. Ethereum ETF onaylarının yaz aylarına kayabileceğini ve ardından piyasaların biraz daha ivme kazanacağını ve ETH’da aynı şekilde yükseleceğini söylüyor. Ayrıca Bitcoin’in tarihsel ilerleyişini ETH ile karşılaştırarak altcoinin Bitcoin’i gölgede bırakacağını dile getiriyor.

M. van de Poppe’nin altcoin seçimleri

Youtube üzerinde paylaştığı detaylı videoda ve son X paylaşımlarında altcoin seçimlerini paylaşan Van de Poppe, bu karmaşık ortamda gezinen yatırımcılar için SUI, Arbitrum ve Chainlink gibi belirli altcoinlere dair stratejik iç görüler sunuyor.

Bunun yanında analist X platformunda BRN, VRA, LINK, ATON altcoinleri hakkındaki görüşlerini paylaştı. Birinci sırada BRN’ı ele alan analist düzeltmelere bakarak 0,39 doları potansiyel destek seviyesi olarak aldığını dile getirdi. BRN fiyatı 0,28 dolara ulaşırsa muhtemelen 0,90 dolara doğru devam edecek dedi.

ATOM fiyatının ise altcoinin 8-9 doların üzerinde tutunması hâlinde bir sonraki boğa koşusunda büyük ihtimalle önceki zirveleri kırıp 25 dolara çıkacağını dile getirdi.

ATOM grafiği / Kaynak: X

Üçüncü sıraya LINK fiyatını ele alan analist bir trend değişimini işaret ederek en kritik dirence doğru devam etmeyi beklediğini açıkladı. Ancak bundan sonra boğa ve kırılma ve belki de yenilenmiş bir DeFi yazı yaşanacağını söyledi.

Dördüncü sırada VRA coini ele alarak kritik destek alanı 0,006 doları aşması gerektiğini ve ardından muhtemelen yeni zirvelere çıkacağını dile getirdi.

Ayrıca okuyunuz: “Meme Kombat nedir ve nasıl alınır? KOMBAT fiyat tahmini ve geleceği”

Michaël van de Poppe’nin analizi, 2024 altcoin manzarası hakkında kapsamlı ve bağlantılı bir bakış açısı sunarken kripto para piyasasında takip edilmesi gereken yeni projeler yatırımcıya fırsatlar sunuyor. Yeni yatırım fırsatlarını değerlendirmek için ise Launchpad XYZ iyi bir alternatif. Web3 dünyasının olanaklarını yatırımcıya sunan bu proje, her ay yeni fırsatları ve 10x kâr getirili işlemlere erkenden ulaşmak için pratik çözümlere sahip.

Web3 olanakları Launchpad XYZ ile elinizin altında!

Yapay zekâ destekli araçları ile pratik bir kullanım sunan kripto para platformu Launchpad XYZ, Ethereum ağı üzerine inşa edildi. Platform; dijital varlık meraklıları için geniş kapsamlı bir dizi hizmet, analiz aracı, uygulama ve yeni çıkan coinleri takip etmek için avantaj sunuyor. Başlangıçta bu platform kripto tüccarları olmak üzere kripto yatırımcılarına ve analistlere Web3 dünyasını daha verimli kullanma avantajı veriyor. Analitik bilgiler, saklama cüzdanı, merkezi olmayan borsa araçları ile doğru seçimleri yapmaya olanak tanıyor. 

Kısa süre sonra ön satışı bitecek olan Launchpad XYZ, anlaşılır ve pratik bir arayüze sahiptir. Çünkü Web3 ve kripto para piyasasında gezinirken üst düzey teknik uzmanlık ve becerileri kullanıcılara tek noktadan sunar. Son olarak ön satışta projenin dijital varlığının fiyatı 0.0445 USDT’dir. Launchpad XYZ’i satın almak isteyen yatırımcılar ise ön satış sayfasından tokeni alabilir. Bunun için ETH, USDT veya kredi kartı ve cüzdan bağlama seçenekleri bulunuyor.

Launchpad.XYZ’i Ziyaret Edin

coinpedia

 

 


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin