Michael Terpin, kripto yatırımının geleceği hakkında konuştu
Michael Terpin, kripto yatırımının geleceği hakkında konuştu

Michael Terpin, kripto dünyasının geleceği hakkında konuştu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitsonline geçen ay Las Vegas’taki CoinAgenda etkinliğinin sonunda Blockchain yatırımcısı ve danışmanı Michael Terpin ile uzun bir röportaj yaptı. Transform Group CEO’su Michael Terpin, kripto para ve Blockchain alanında girişimcilerin karşılaştığı düzenleyici sorunlar ve ağır vergilendirme ortamı, ve ICO’lar hakkındaki öngörüsünü aktardı.

Terpin, 2016’da Porto Riko’ya yerleşen Bitcoin topluluğunun ilk üyesiydi. Terpin, o zamandan beri yüzlerce kişi ile birlikte, ada topraklarını bir kripto para sığınağına dönüştürmeye çalıştı. ABD’deki düzenleyici ve yüksek vergi ortamı yüzünden Porto Riko, Blockchain geliştiricileri ve ICO yatırımcıları için cazip bir yer haline geliyor.

Michael Terpin, kripto paranın geleceğinden umutlu

Terpin bu röportajda, teknoloji endüstrisi ve kripto tokenleri arasındaki ilişkiden ve bu ilişkiden doğan değerlerden bahsetti.

Menkul kıymet tokenleri bir gün hisse senedi piyasasını değiştirebilir mi? Hizmet programı belirleyicileri, yatırımcılara ve kullanıcılara daha uzun vadeli bir değer sunabilir mi? Her biriyle ilişkili riskler nelerdir ve yeni başlayanlar işlerini nasıl yapılandırmalı?

Terpin, konuyu detaylı olarak inceleyen birkaç kişiden biri. Teknoloji yatırımcılığındaki onlarca yıllık deneyimini ve tokenlerin gerçekte neler yapabileceğine dair varsayımlar yaparak ABD’de ve dünyanın pek çok farklı ülkesinde, kapitalizmin geleceğini öngörüyor.

Terpin ICO uzayındaki “En Etkili Beş İsim” arasında gösteriliyor

Terpin kısa bir süre önce Kanadalı bir Blockchain pazarlama firması olan TGE Blockchain Marketing and Advisory tarafından hazırlanan bir raporda “En Etkili Beş İsim” arasında yer aldı. Listedeki diğer isimler ise şu şekilde: Bitcoin evangelisti Andreas Antonopoulos, Ethereum Kurucu Ortağı Vitalik Buterin, Silikon Vadisi yatırımcısı Mark Andreesen ve Litecoin Kurucusu Charlie Lee.

Terpin açıkladı:

Blockchain endüstrisinin en parlak girişimcilerinden biriyle danışman olarak çalışmak ve çığır açan teknolojiler geliştirip rehberlik sağlamak bir onurdur. Kripto para ve ICO / STO konusunda fikirlerimiz geliştikçe yeni inovatif girişimler gelecek.

Transform Group’un kurucusu ve CEO’su olmasının yanı sıra Terpin, Blockchain alanında 200’den fazla müşteriye hizmet veren küresel halkla ilişkiler firması Transform PR’da da görev alıyor.

Terpin ayrıca Aion, Alpha Networks, Polymath, Purse.io, ShapeShift, VideoCoin ve WAX ​​gibi çeşitli Blockchain şirketlerine de danışmanlık hizmeti veriyor. Dünyanın ilk dijital para birimi girişimi olan ve dünyanın ilk melek yatırım ağı olan BitAngels’i kuran Terpin, yönetim altındaki varlıklarda 400 milyon dolarlık bir dijital para birimi olan Alphabit Fund’da da ortak oldu.

bitsonline

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin