Galaxy Digital CEO'su :
Galaxy Digital CEO'su : "Bitcoin altın piyasası kapitalizasyonunu aşma yolunda"

Michael Novogratz: “Fiyatlar kesinlikle ‘sıfır’ olmayacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Goldman Sachs’ın eski ortağı ve halkın “kripto paraların güzel yüzü” olarak adlandırdığı Michael Novogratz, yaşananların karanlık bir yüzünün olduğunu söyledi. Bloomberg ile yaptığı konuşmada Novogratz, belirli ICO’larda SEC yaptırımlarına ve Bitcoin Cash hard fork’unun belirsizliğine işaret ederek, Bitcoin’in 6.200 dolardan 3.400 dolara etkileyici düşüşüne neden olduğunu belirtiyor.

Michael Novogratz: “Şirket bir sonraki dalgayı bekleyen sörfçü gibi.”

Ayrıca, ICO pazarının şu anda “oldukça ölü” olduğunu ve Galaxy Digital Holdings Ltd şirketinin bir sonraki dalgayı bekleyen sörfçü gibi olduğunu vurguluyor. Novogratz, Bitcoin’in “dijital altın” olduğuna inanıyor ve “yatırım dünyasındaki en zeki insanlardan bazılarının bunun bir değer deposu olduğunu” belirttiğini ekliyor. Novogratz, yaşanan son olaylardan sonra Galaxy Holdings müşterilerinin zarara uğradığını şu sözlerle anlatıyor:

Piyasa spekülasyonu yüzünden Bitcoin fiyatı dibe vurdu ve kısa sürede de yükselmeyecek gibi duruyor. Bu anlamda kesin bir görüşe sahip değiliz. Ancak yatırımcılarımıza para kaybettirerek onları hayal kırıklığına uğrattık.

Michael Novogratz: “Yıl sonuna kadar Bitcoin’in 10.000 doları kıracağını düşünmüyorum.”

ICO’lar ve aldatmacalar yüzünden çok fazla para kaybedildi

Kripto kullanım senaryoları konusunda Novogratz, sanal gerçekliği öngörüyor ve konuya yönelik şunları söylüyor:

İnsanlar bunu söylediğimde deli olduğumu düşünüyor ama Second Life yılda 500 milyon dolar harcıyor, gerçek parayla eski teknolojiye sahip sanal bir dünyada gerçek işlem görmüyor. Bence, Blockchain’in gerçekten işe yaradığı ilk kullanım örneği bu olacak.

Birçok insan sahte ICO‘lar ve aldatmacalar yüzünden çok fazla para kaybetti. Ancak, SEC müdahale etti ve bu dolandırıcılık işlemlerini durdurdu. Ancak SEC’in “bu yeniliği” ortadan kaldırmayacağı ve menkul kıymet tokenleri için bir pazar oluşturacağına inanılıyor. Novogratz Bitcoin fiyatlarını çevreleyen korkuları ele aldı. Mike’a göre, fiyat artışı bir uyuşturucu, kaynayan testosteronun bir örneğiydi ve düşüşü karamsarlığa ve yaygın korkuya neden oldu.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin