İşte Hindistan ve Çin için son kripto gelişmeleri
İşte Hindistan ve Çin için son kripto gelişmeleri

Hindistan ve Çin hala kriptolarla savaşıyor: Son gelişmeler sektörü nasıl etkileyecek? Kripto uzmanı açıklıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hindistan ve Çin hala kriptolarla bir ilişki arayışında. Hindistan’daki son siyasi ve düzenleyici gelişmeler bir umut ışığı gösteriyor. Çin STO yasağı getirdiği için kriptolar üzerinde baskılar devam ediyor.

İşte Hindistan ve Çin için son kripto gelişmeleri

Hindistan kripto düzenlemeleri için umut vaat ediyor

Son zamanlarda gerçekleşen bir olayda, Hindistan Merkez Bankası Başkanı herkesi şaşırttı. Başkan, kişisel nedenlerden ötürü istifa ettiğini belirtmesine rağmen 1992’den bu yana en kısa vadede hizmet verdikten sonra, görevden ayrılmasının nedenini tartışmaktan vazgeçmiyor. En yaygın teori eToro şirketinde Mati Greenspan’a göre, Patel’in hükümetin daha fazla baskısıyla karşı karşıya olduğu yönündeydi. Daha gevşek bir para politikası analiste göre Patel’in kullanmak için hazır olmadığı bir şey.

Kriptolar için bu tür olayların neden önemli olduğu konusu ise Hindistan’ın kripto benimsemesi için en büyük potansiyel pazarlardan biri olması ve mevcut Blockchain’leri ilk kez kuranın RBI olmasıydı. Şimdi bir sonraki RBI Başkanı’nı seçmek için bir komite var ve Mati Greenspan’a göre bu da kimlerin seçtiğine bağlı olarak, ülkedeki kripto görünümü için iyi bir şey olabilir. Ancak analiste göre kim seçilirse seçilsin durum şu andan daha da kötü olamaz.

Çin, dijital varlıklara karşı söylemini hızlandırdı

Öte yandan Mati Greenspan’a göre, en büyük potansiyel kripto benimseme pazarı olan Çin, dijital varlıklara karşı baskılarını artırdı. Çin Halk Bankası, STO’ların (yalnızca yakın zamanda popülerlik kazanmış bir terim) kabul edilmeyeceğini açıklığa kavuşturarak, her şeyin nasıl üstesinden gelineceğini gösteriyor. Analiste göre, STO’lara karşı Çin yasaları olmamasına rağmen, ülke STO’lara ceza kesiyor gibi görünüyor. Mati Greenspan’a göre yukarıdaki iki güncellemenin kısa vadeli fiyatlar üzerinde fazla bir etkisi olmayabilir, ancak ikincisi kripto sosyal medya üzerinde popüler bir konuşma konusu olduğunu kanıtlıyor.

Coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin