Michael Novogratz: “EOS birkaç ay içinde saniyede 50 bin işlem yapmalı.”
Michael Novogratz: “EOS birkaç ay içinde saniyede 50 bin işlem yapmalı.”

Michael Novogratz: “EOS çok, çok, çok daha hızlı olacak!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Eski bir hedge fon yöneticisi ve Galaxy Digital’in kurucusu olan milyarder yatırımcı Michael Novogratz, EOS’un birkaç ay içerisinde saniyede 50 bin işlem gerçekleştirebileceğini söyledi.

Milyarder yatırımcı, Block.one’a yüz milyonlarca dolarlık yatırım yaptı

Novogratz’ın kurduğu Galaxy Digital şirketi, platformu büyütmek ve yeni Blockchain geliştirmek isteyen şirketlere yatırım yapmak için EOS’un şirketi Block.one’a yüz milyonlarca dolarlık yatırım yaptı. Geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda Novogratz, EOS’un konsensüs algoritması üzerinde durdu.

EOS ekosistemi “Delegated Proof of Stake” olarak adlandırılan bir Blockchain üzerine inşa edildi. Burada yaklaşık yirmi staking temsilcisinden oluşan bir grup blokları üretmekten sorumlu.

Michael Novogratz: “EOS birkaç ay içinde saniyede 50 bin işlem yapmalı.”

Novogratz, büyük miktarda işlem gücüne sahip bu 20 taraftan dolayı EOS Blockchain’inin daha hızlı olacağını belirtiyor ve açıklamalarına şunları ekliyor:

EOS Blockchain’i diğer Blockchain’lerden çok, çok, çok daha hızlı olacak. Şimdiden saniyede 5 bin işlem yapıyor. Birkaç ay içinde saniyede 50 bin işlem yapmalı.

EOS, ticari uygulamaların oluşturulabileceği ve denenebileceği ilk Blockchain. Bir sürü insan bu projeyi çok çekici buluyor. Birkaç gün önce EOS’un saniyede 2.800 işlemlik bir hıza ulaştığı bildirildi.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin