Sektörün meşhur isminden yılın geri kalanı için çarpıcı Bitcoin tahminleri
Sektörün meşhur isminden yılın geri kalanı için çarpıcı Bitcoin tahminleri

Michael Novogratz: “Büyük Bitcoin rallisi 2019’un ilk yarısında olabilir.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dijital para birimlerinin en önemli yatırımcılardan biri olan Michael Novogratz, önümüzdeki yılın ilk yarısında kurumsal yatırımcılar sektöre girene kadar Bitcoin‘in fiyatında önemli hareketler beklemediğini yineledi.

Michael Novogratz: “Yıl sonuna kadar Bitcoin’in 10.000 doları kıracağını düşünmüyorum.”

Bloomberg’e verdiği röportajda Novogratz, şunları söyledi:

Bu süreçte öğrendiğimiz şeylerden biri de her şeyin beklediğimizden biraz daha uzun sürmesi. Yıl sonuna kadar Bitcoin’in 10.000 doları kıracağını düşünmüyorum.

Ayrıca Novogratz’ın Galaxy Invesments Partners’ı, Fidelity Investments’ın dün bir Bloomberg konferansında açıkladığı dijital varlık biriminin ilk müşterilerden biri olacak. Novogratz geçtiğimiz haftalarda Twitter hesabı aracılığıyla kripto paralardaki çöküşün nihayet sona ermiş olabileceğine dikkat çekti.

Bloomberg

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin