2020’nin ilk çeyreğiyle ilgili çarpıcı borsa verileri ortaya çıktı
2020’nin ilk çeyreğiyle ilgili çarpıcı borsa verileri ortaya çıktı

Coinfloor Borsası, Cebelitarık’ın ilk lisansını almayı başardı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İngiltere’nin en eski kripto para birimi borsası olan Coinfloor Borsası, Cebelitarık’ın kademeli Blockchain yasasıyla lisanslanan ilk şirket oldu.

Coinfloor Borsası, çığır açan Cebelitarık mevzuatı altında lisanslanan ilk borsa!

Kurallar, Avrupa için bir ilk ve İngiliz Denizaşırı Toprakları’nın teknolojik yenilikleri keşfetme konusundaki kararlılığını vurgulamakta. Coinfloor, çığır açan Blockchain yasası altında Cebelitarık’ın ilk lisansını almaya yetecek kadar kendini kanıtladı. Borsa bir dağıtık defter teknolojisi (DLT) sağlayıcısı olarak düzenlenecek.

Bu yüzyılın başlarında çevrimiçi kumarda olduğu gibi, Cebelitarık, dijital para Blockchain startup ​​alanını düzenlemeye gelince öncü oldu. İngiliz Denizaşırı Toprakları uzun zamandır sanal kumarhaneler için cazip bir konumda. Çünkü oradaki firmalardan inanılmaz derecede düşük vergiler talep edilmekte. Bu yılın başlarında piyasaya sürülen Blockchain’e özgü kurallar ile şirketler, fintech inovasyonuna odaklanan şirketlerle benzer başarılar elde etmeyi umuyorlar.

Mevzuat Avrupa için bir ilk!

Cebelitarık, kripto para startup’larını cezbetmek için cazip düzenlemeler üzerinde çalışıyor. Bazıları Cebelitarık’ın, Malta’nın İngiltere’nin önümüzdeki baharda AB’den ayrılma kararından nasıl etkileneceğine dair bir belirsizlik olması nedeniyle, Blockchain firmaları için daha uygun bir merkez oluşturacağını düşünüyor.

Coinfloor’un CEO’su Obi Nwosu, platformunun “dokuz ilke” üzerinden test edildiğini söyledi. Bu kuralların amacı, Cebelitarık lisanslı firmaların, kara para aklama (AML) ve know-your-customer (KYC) korumalarının yerinde olmasını sağlamak. Borsa ayrıca, kripto para borsası endüstrisini yıllardır sarsan siber saldırılara dayanacak kadar sağlam olduğunu kanıtlamak zorunda.

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin