Michael Novogratz: “Bitcoin fiyatının artması için satın almanın kolaylaşması gerekiyor.
Michael Novogratz: “Bitcoin fiyatının artması için satın almanın kolaylaşması gerekiyor."

Michael Novogratz: “Bitcoin fiyatının artması için satın almanın kolaylaşması gerekiyor.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Galaxy Digital CEO’su Michael Novogratz, Bitcoin fiyatının yükselebilmesi için elde etmenin daha kolay olması gerektiğini düşünüyor. CNBC’de Closing Bell isimli programa konuk olan Novogratz’a göre insanlar BTC satın almakta zorlanıyor ve bu da fiyatını son derece olumsuz etkiliyor.

Müşterilerini Bitcoin satın almamaları konusunda uyaran Goldman Sachs’ı ima eden popüler CEO, geleneksel bankaların Bitcoin’e karşı direnişinin piyasaya yardımcı olmadığını belirtti. 

Bitcoin pek çok ünlü destekçiye sahip

Kripto ve iş dünyasındaki birçok popüler kişi, Bitcoin’i, özellikle fon transferi konusunda devrimsel bir yenilik olarak lanse ediyor.

Önde gelen kripto para bir değer deposu olarak artan bir destek gördü. BTC destekçileri arasında Michael Novogratz, Jack Dorsey, Abigail Johnson ve Paul Tudor gibi tanınmış isimler yer alıyor.

Kurumsal yatırımcılar sektöre akın ediyor

Bitcoin’in finansal sektördeki popüler insanlar tarafından potansiyelini tanıması için çok fazla doğrulamaya ihtiyaç duymadığını savunan Novogratz’a göre BTC, büyük miktarlarda alım yapan kripto varlık yönetim şirketi Grayscale sayesinde çok fazla ilgi görüyor.

Fidelity, milyonlarca müşterinin Bitcoin satın almasını sağlayarak piyasaya “yeni para” akını sağlayan bir başka finansal dev. Kurumsal fon akışı her geçen gün artıyor.

Özellikle düzenleyici konular söz konusu olduğunda Bitcoin sıkıntılardan da payını aldı. Bazı bankalar uzak dursa bile Bitcoin daha popüler olmaya devam edecektir.

zycrypto

Bitcoin 1 milyon dolara gerçekten ulaşabilir mi? Bir analist açıkladı


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin