Galaxy Digital CEO'su :
Galaxy Digital CEO'su : "Bitcoin altın piyasası kapitalizasyonunu aşma yolunda"

Michael Novogratz: “Bitcoin 2019 yılında rekor kıracak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto sektöründeki en önemli figürlerden ve Blockchain teknolojisinin destekçilerinden biri olan Michael Novogratz, Bitcoin’in 2019’da tüm zamanların en yüksek değerlerini görebileceğini söyledi. Financial News’e göre Novogratz, Bitcoin’in 2019’da 20.000 dolar hatta daha fazlasına ulaşabileceğini belirtti.

Michael Novogratz: “FOMO sebebiyle boğa koşusu başladı.”

2017 boyunca, Bitcoin yıl sonunda 950 dolardan 20.000 dolara yükseldi. Galaxy Digital Capital Management’ın kurucusu ve CEO’su Novogratz, Bitcoin ve kripto para birimleri hakkında şunları söyledi:

Bitcoin ve tüm kripto pazarının 2017 yılında yaşadığı boğa, perakende yatırımcılarının FOMO nedeniyle satın aldıkları gerçeğinden kaynaklanıyor. Pazar büyüyordu ve herkes kazanıyordu, kimse dışarıda kalmak istemiyordu. Ancak piyasa aniden düştü ve 2018’de bir ayı piyasasına girdi.

Michael Novogratz’un, Bitcoin’in fiyatını 2019’da yeni seviyelere taşıyacağına inanıyor. Çünkü, yıl boyunca, kurumlar kripto para piyasasına girmek için gerekli altyapıyı oluşturmak ve geliştirmek amacıyla kripto para birimlerine yönelik projeler yürütüyor.

“Yıl sonunda Bitcoin 8.800 – 9.000 dolara ulaşacak.”

Bununla ilgili olarak, 2017 yılında perakende yatırımcılarla birlikte olduğu gibi bir kurumsal FOMO vakası olacağını söyledi. Yine de, bu bitmeden önce Bitcoin’in önemli direnç noktalarını test etmesi gerektiğini belirtti. Bitcoin’in yapması gereken ilk adım, 6.800 doları geçmek. Ardından, BTC ve yatırımcılar bir sonraki fiyat seviyesini 8.800 dolar ile 9.000 dolar arasında beklemek zorunda kalacaklar.

Çok zor bir yılın ardından Novogratz, Bitcoin’in 2019’dan önce 9.000 dolardan fazla olmayacağını söyledi. Gelecek aylarda, Bitcoin’in fiyatının önümüzdeki yılın ilk aylarında tepki vermeye başlayacağını düşünüyor. Novogratz, konuya yönelik şunları söyledi:

İlk çeyreğin sonunda 10.000 doları göreceğiz ve bundan sonra yeni zirvelere yani 20.000 dolar ya da daha fazlasını göreceğiz.

Fidelity Investments ve ICE kurumsal yatırımcılara zemin hazırlıyor

Kurumsal yatırımcıların pazara girmesi için gerekli altyapıyı hazırlamaya başlayan birkaç şirket var. Fidelity Investments ve Intercontinental Exchange (ICE), artan kurumsal talebi karşılamak için yeni ürünler ve hizmetler oluşturdular. Ayrıca, ICE’nin kripto ticaret platformu Bakkt’ı başlatması bekleniyor. Fiziksel olarak yerleşmiş Bitcoin vadeli işlem sözleşmeleri sunacak.

2019’un başlangıcında, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu da bir Bitcoin ETF’sini onaylayabilir. Bu, zengin yatırımcıların ve kurumların kripto para dünyasına girmelerine izin verecek. Novogratz haklıysa, gelecek yıl genel olarak Bitcoin ve kripto para birimleri için çok olumlu bir yıl olmalı.

CCN

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin