ethereum
Ethereum 2020’de toparlanabilecek mi?

6 Kasım Ethereum fiyat analizi: ETH kısa vadeli yükseliş trendinde

service service
Share

Share This Post

or copy the link

6 Kasım Ethereum fiyatı ile ilgili önemli detayları şu şekilde özetliyoruz:

  • Ethereum dün 210 doların altına sarksa da kritik 210 dolar seviyesinin üzerine kalarak pozitif görünümünü korudu.
  • Gün hafif satıcılı başlayan Ether, yine 210 doların üzerinde yükselişe başladı.
  • Kısa vadeli yükseliş eğiliminde olan ETH/USD paritesi bu olumlu hava eşliğinde öğle saatlerinde yükselişine devam ediyordu.

6 Kasım Ethereum fiyat hareketleri

Ethereum önceki gün hızlı bir yükseliş ile 220 dolar kapısından dönmüştü. Sonrasında gelen düzeltme ETH/USD paritesini 208 dolara kadar çekti. Saatlik 100 ve 200 hareketli ortalamaların üzerinde seyreden Ether, bu olumlu hava eşliğinde geri çekilmesini sınırlı tuttuğu görülüyor.

Buna göre 210 dolar seviyesinin önemli bir destek oluşturduğu Ethereum’da bu seviyenin savunulması ile sağlam bir yükseliş yaşandığını görüyoruz.

Öğle saatlerinde yaşanan bu yükseliş Ether’in 220 dolar seviyesini gün içinde yeniden test etmesine neden olabilir. Fakat bunun için öncelikle 215 dolar seviyesinin akşam saatlerine kadar kazanılması oldukça kritik bir hamle olacaktır.

Diğer yandan 4 saatlik ETH/USD grafiğinde daha net görüldüğü gibi 210 doların hemen altı dün gün boyunca sağlam bir destek oluştu. Oldukça dar bir bantta sıkışan fiyatın aşağı yöndeki hareketleri sınırlı kalınca Ethereum’un yukarı yöne doğru bir ivmesine şahit oluyoruz.

Öte yandan 4 saatlikte 200 HO’ya oldukça yaklaşan 100 HO, bu hafta içerisinde yukarı yönlü bir geçiş gerçekleştirirse, ETH/USD paritesinin kazanımlarını hızlandırdığına şahit olabiliriz.

Ethereum için önemli teknik göstergeler

Saatlik görünümde MACD göstergesine baktığımızda öğle saatlerinde pozitif bölgeye çıkarak yeni bir yükselişi tetikleme eğiliminde olduğunu görüyoruz. Öte yandan bu yükseliş stokastik osilatörün aşırı alım yapıldığını işaret eder şekilde hareket etmesine neden oldu. Ayrıca RSI 63 seviyesi ile ve CCI’da 200 seviyesi ile güçlü bir trend başladığını işaret ediyor.

Bu durum ara ara geri çekilmeler görülse de şu an pozitif eğilimli bir trendi işaret ediyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin