Paris Hilton da Bitcoin kervanında – işte ayrıntılar
Paris Hilton da Bitcoin kervanında – işte ayrıntılar

Miami Belediye Başkanı’ndan yeni Bitcoin açıklaması geldi! “Daha önce almalıydım”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Miami Belediye Başkanı Francis Suarez, bugün Twitter’dan yaptığı açıklamada Bitcoin satın aldığını söyledi. Suarez’in ayrıca Miami’nin hazine rezerviyle BTC satın almayı düşündüğü bildiriliyor.

Suarez, tweet’te “Miami şehrimizi en ileri kripto ve teknolojik açıdan gelişmiş şehirlerden biri yapmayı umuyoruz.” dedi.

“Daha önce Bitcoin alsaydım yüzde 200 artıda olurdum”

Suarez şimdiden dünyanın en büyük kripto varlığını daha önce satın almamaktan şikayet ediyor. Fox Business’ın haberine göre Miami Belediye Başkanı, planı daha önceden taahhüt etmiş olsaydı rezervlerin “yüzde 200 artıda” olabileceğini söyledi.

Belediye Başkanı, Miami’nin, vatandaşların şehre Bitcoin ile vergi ve harç ödemesine izin vermeyi bile düşündüğünü ve Miami şehrini Amerika Birleşik Devletleri’nde kripto paralarla iş yapmak için en kolay yer haline getiren bir düzenleyici çerçeve oluşturmaya çalıştığını belirtti.

Suarez şöyle dedi:

Yaratıcı ve yenilikçi sınıfın buraya gelmesini ve vatandaşlarım için yüksek maaşlı işler yaratmasını istiyorum.

“Çok çekici bir yatırım”

Bitcoin’in “çok çekici bir yatırım” olduğunu ve Miami şehrinin “yatırım portföyünü çeşitlendirmeyi” bile düşündüğünü ve Bitcoin’de yatırımların bir yüzdesini tuttuğunu ekledi.

Bitcoin, geçtiğimiz yıl hedge fon yöneticileri, hükümet yetkilileri ve teknoloji girişimcileri tarafından büyük ölçüde benimsendi. Mayıs 2020’de Paul Tudor Jones, Bitcoin’i “en hızlı at” olarak nitelendirdi ve 70 milyon dolar değerinde BTC Futures satın aldı. Buna benzer çabalara diğer fon yöneticileri de katıldı.

cryptoslate


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin