Mike Novogratz kayıp Bitcoin fonları hakkında konuştu:
Mike Novogratz kayıp Bitcoin fonları hakkında konuştu: "Artık eskisi kadar kayıp yaşanmayacak"

Mike Novogratz kayıp Bitcoin fonları hakkında konuştu: “Artık eskisi kadar kayıp yaşanmayacak”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kaç kişinin cüzdan şifrelerini kaybettiği ve bu nedenle yıllar boyunca topladıkları mega Bitcoin zulalarına erişemediği yıllardır tartışılıyor. Milyarder yatırımcı ve eski finansal riskten korunma fonu yöneticisi Mike Novogratz’a göre, bunun yakın zamanda bir daha olması muhtemel değil.

Kayıp Bitcoin fonları çok büyük bir problem

Genel olarak Bitcoin ve kripto ile ilgili en büyük sorunlardan biri, özellikle paraya erişmek için iki faktörlü kimlik doğrulama veya birden fazla cihaz gerektiren karmaşık cüzdanlar için kişinin giriş bilgilerini kaybetmenin kolay olabilmesi. Birinin şifresini on kez girmeye izin veren, Demir Anahtar olarak bilinen bir donanım cüzdanına dikkat çeken Novogratz, kişinin şifre girerken başarısız olduğunda, içeriğin şifrelendiği ve sonsuza kadar kilitlendiğini hatırlattı.

Şu anda, dolaşımda olan 18 milyondan biraz fazla BTC birimi var, ancak eksik veya unutulmuş giriş bilgileri sayesinde üç milyon kadarının sonsuza dek kaybedilmiş olabileceği tahmin ediliyor. Novogratz, varlığın yüksek fiyatı sayesinde bu unutulmuş dünyaya daha fazla BTC eklenmeyeceğinden emin.

Novogratz: “Tüm kayıplar eskiden yaşandı, bir daha olmaz”

Şu anda Bitcoin 39.000 dolara geri döndü ve bu da 40.000 dolardan küçük bir düşüş anlamına geliyor. Her iki şekilde de, para birimi görünüşte şekillenmeye geri döndü ve bir kez daha yükseliş bölgesine giriyor.

Bu nedenle, birçok kişi bu yüksek fiyattan yararlanmak isteyecek ve paralarının tehlikeye atılmasını istemeyecektir. Bu nedenle, Novogratz’a göre şifrelerini ve giriş verilerini genel kolaylıkla hatırlayacaklar ve bu nedenle BTC kaybetme günlerinin çoktan geride kaldığını düşünüyor.

Yakın tarihli bir röportajda şu yorumu yapıyor:

Tahminimiz 3 milyon kayıp. Bitcoin bir sent veya dört sent veya 20 sent iken, insanlar onu o kadar ciddiye almadılar. Kaybedilen BTC’lerin çoğu bugün gerçekleşmedi. Başlangıçta yaşandı.

livebitcoinnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin