Metaverse platformu MANA, günlük yüzde 100 artış yaşadı
Metaverse platformu MANA, günlük yüzde 100 artış yaşadı

Metaverse trendi çoktan başladı: MANA yüzde 60 arttı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasaları, hafta sonuna doğru ilerlerken hareketli anlar yaşıyor. Dün Facebook’un Metverse alanında yenilik yapması piyasayı hareketlendirdi. “Meta” ismiyle markalaşacağını açıklayan Facebook, kripto endüstrisini pozitif yönde etkiledi. Bu haberden en çok etkilenenlerden biri ise MANA oldu.

Kripto dünyasında Metaverse coinleri güne hızlı başlangıç yaptı. Yüzde 70’leri aşan pumplar anlık olarak yaşandı. MANA, ENJ, ATLAS gibi varlıklar önemli seviyeleri gördü. Bu yazıda daha çok Decentraland varlığını inceleyeceğiz.

Decentraland, sanal gerçeklik sunan bir platform. Hatta Metaverse, tam olarak bu anlama geliyor. Sanal ötesi şeklinde de tanımlanmaktadır. Sanal dünya üzerinde herkes kendine ait bir avatarı oluşturabiliyor. Decentraland’ın sitesi şu an yoğunluktan açılmıyor. Ancak daha sonrasında incelemenizde fayda var.

MANA, Metaverse platformunda en çok dikkat çekenler arasında

Decentraland, sadece bir Metaverse platformu değil. Aynı zamanda bu platformu oyun ile birleştiriyor. Sanal gerçekliği oyun ile entegre ediyor. MANA, NFT ve koleksiyonluk statüsünde de yer alıyor. Piyasada ise ilk 100 içinde yer alan bir Metaverse projesi.

Decentraland, kripto piyasasında oldukça eski sayılabilecek bir proje. 2017 yılında piyasaya giriş yapan varlık, ilk boğa sezonunu bu sene yaşıyor. Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında 1,5 doları geçerek ATH’sini yaptı. Daha sonrasında ise bir düzeltme yaşadı. 3 aylık grafikte 1 doları geçemeyen MANA, Metaverse trendiyle birlikte kendini göstermeye başladı.

Decentraland, ilk hedef olarak daha önce 1,60 dolar zirvesini deneyecektir. Burayı kırmasıyla birlikte platformun gelişmesi fiyatını arttıracaktır. Kripto para biriminin piyasa değeri %65 artarak 2 milyar doların üzerine çıktı. Son 24 saat içinde ise 3 milyar dolarlık hacim kazandı.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin