Chainlink ve AAVE, yükseliş trendine devam etmeden önce bu seviyelere düşebilir
Chainlink ve AAVE, yükseliş trendine devam etmeden önce bu seviyelere düşebilir

Dogecoin, Polkadot, MATIC Fiyat Analizi: 29 Ekim

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto pazarındaki kripto paraların çoğu 29 Ekim’de pozitif duruyordu. Altcoinler olumlu sinyaller verdi. Dogecoin on bir haftanın en yüksek seviyesine ulaştı ve Polygon (MATIC) son iki gün içinde beş ayın en yüksek seviyesini gördü.

Polkadot ve MATIC, grafiklerinde genel yükseliş eğilimlerini yansıtmaya devam etti. Bununla birlikte, Dogecoin teknikleri, yükseliş momentumunda olası bir gevşemeye işaret etti.

Dogecoin (DOGE)

Geçtiğimiz ay DOGE, 25 Ekim’de yedi haftanın en yüksek seviyesine ulaşana kadar yükselen bir takoz içinde hareket etti. Bundan sonra, altcoin bir düzeltmeye tanık oldu ve 15 günün en düşük seviyesi 0.2179 $’daki alt trend çizgisini kırdıktan sonra güneye yöneldi.

27 Ekim’den itibaren DOGE boğaları, rakibi Shiba Inu’nun pazar değeri açısından altcoin’i geçmesiyle büyük bir baskı ortaya koydular. O zamandan beri, fiyat rallisi üst trend çizgisine yöneldi ve on bir haftanın en yüksek seviyesi 0.3419’a ulaştı. Ayrıca, trend çizgisi kırılması, yüksek işlem hacimlerine eşlik ederek sağlıklı bir trendin sinyalini verdi.

DOGE, haftalık grafiklerde %20’nin üzerinde kazanç kaydettikten sonra 0.2935 dolardan işlem gördü ve 0.2835 dolardan destek buldu.

Göreceli Güç Endeksi (RSI), son 24 saat içinde aşırı alım bölgesinden orta hatta doğru geriledi ve azalan bir satın alma gücüne işaret etti.

Ayrıca, MACD’de bir miktar zayıflık, Müthiş Osilatör (AO) negatife dönerek önceki görüümü onayladı.

Polkadot (DOT)

Altcoin, bir aylık yaklaşık %57.88 yatırım getirisi kaydettikten sonra 42.76 dolardan işlem gördü. Geçen aydan bu yana, DOT fiyat hareketi yükselen bir kama modelinde salınarak yükseliş yörüngesi sergiledi. DOT boğaları ani direnci 43.09 dolarda görüyor. Ancak baskılarını sürdürürlerse 44,87 dolara kadar itebilirler. Ayrıca, göze çarpan teknik göstergeler artan satın alma gücüne işaret etti.

RSI, satış gücünde önemli bir düşüşe işaret ederek yaklaşık 15 puan yükseldikten sonra orta çizgiye yakın durdu.

Ek olarak, MACD ve AO, önceki okumaları onaylayan yeşil sinyal çubukları yaktı.

Polygon (MATIC)

Ayın başlangıcından bu yana, MATIC fiyat hareketi, fiyat kuzeye doğru giden iki paralel çizgi arasında hareket ederek yükseliş eğilimine girdi. Kripto para, aylık ve haftalık grafiklerinde sırasıyla %88 ve %36 gibi şaşırtıcı bir büyüme kaydetti. MATIC, 29 Ekim’de beş ayın zirvesine ulaştı ve trendi takip eden paralel çizgiler arasında geri döndü.

Ticaret fiyatı 20-SMA ve 50-SMA seviyelerinin üzerindeydi ve gözle görülür bir şekilde ivmenin alıcılarda olduğunu gösteriyordu.

RSI 10 puan düştü ve orta çizgiye yöneldi, bu da yakın vadede alım gücünün azaldığını gösteriyor.

Ayrıca, DMI satın alma gücünü gösterdi, ancak DI çizgisi aşağı bakarken yükseliş momentumunda olası bir gevşemeye işaret etti.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin