Metaverse tokeni Sandbox yükselişini sürdürüyor,  SAND 2 dolar üzerinde kalıcı olabilir mi?
Metaverse tokeni Sandbox yükselişini sürdürüyor,  SAND 2 dolar üzerinde kalıcı olabilir mi?

Metaverse tokeni Sandbox yükselişini sürdürüyor,  SAND 2 dolar üzerinde kalıcı olabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Oyuncuların sanal deneyimler gerçekleştirebilecekleri, oluşturabilecekleri, para kazanabilecekleri ve sahiplenebilecekleri sanal bir kripto ağı olan Sandbox (SAND) talep görmeye devam ediyor. Ayrıntılı olarak, kripto para, son 24 saat içinde fiyatını kararlı bir şekilde 1,5 doların üzerine taşıdı. Popülerlik kazanan altcoin’in bu yükseliş pozisyonu, son 30 gün içinde neredeyse %170’lik bir büyüme oranı gibi etkili bir performansa sahipti.

Sand tokeni için yeni gelişmeler

Yukarıdaki tweet, ağdaki gelecek gelişme hakkında bazı bilgiler içeriyor. Bu tweet, Twitter platformunda yaklaşık 500 kez retweet edildi. Sonuç olarak, kripto dünyasında artık daha fazla insan, özellikle Sandbox topluluğu olmak üzere ağın yeni gelişmelerini merakla bekler oldu. Bununla, bu olayların kriptonun son fiyat artışı üzerinde bir şekilde bir etkisi olabileceğini söylenebilir.

Hollywood ünlüleri de Sandbox’a ilgi duyuyor

Öte yandan Sandbox ağının Hollywood ünlüleri arasında da popüler olduğu konuşuluyor. Örneğin, NFT’nin hayranlarını birbirine yaklaştırma gücüne inanan Amerikalı rapçi Snoop Dogg, Sandbox ile ortak çalışıyor. Bu ortaklık, Snoop Dogg’un Sandbox ağı içinde partilere ve konserlere ev sahipliği yapmasıyla devam edebilir.

SAND tokeninde son durum

SAND/USDT, son 4 günde yüzde 222 oranında yükseliş kaydetti. 2,45 dolarda zirve gören altcoin, bu seviyelerden gelen kâr satışlarıyla  bugün 1,56 dolara kadar geriledi.  Piyasalarda genel bir sermaye çıkışı görülürken, özellikle gözler son günlerde ilgi odağı olan metaverse tabanlı kripto pra projelerinin üzerinde.

SAND/USDT’ye teknik olarak baktığımızda 1,6 dolar seviyesinin önemli bir destek olduğunu görüyoruz. bu seviye üzerinde bir haftalık kapanış yeni bir yükseliş dalgası için tetikleyici olabilir ve bu durumda önümüzdeki hafta, SAND’in 2 dolar seviyelerinde zemin bulduğunu görebiliriz.

Düşüş semaryosunda 1,6 doların altında en yakın destek seviyeleri; 1,4 ve 1,12 dolar olarak duruyor.

Sandbox yerel tokeni SAND, Ethereum teknolojisini kullanan bir kripto varlık. Sonuç olarak SAND, kripto dünyasının içindeki ve dışındaki ETH topluluğu ve yatırımcılarıyla kolayca etkileşime girebilir. Bununla Sandbox, fiyatını daha da artırabilecek tokeninin toplu benimsenmesi gibi ciddi bir yatırımcı topluluğuna sahip olabilir.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin