Bu faktörler, Basic Attention Token'ı (BAT) iyi bir yatırım seçeneği haline getirebilir
Bu faktörler, Basic Attention Token'ı (BAT) iyi bir yatırım seçeneği haline getirebilir

Bu faktörler, Basic Attention Token’ı (BAT) iyi bir yatırım seçeneği haline getirebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Basic Attention Token (BAT), ciddi yükselişi sayesinde son birkaç gündür trend oldu. Büyük sermayeli kripto paralardan daha fazla büyüme kaydetti. Dahası, yatırım açısından bakıldığında, geçici olarak trend olan bir kripto paradan daha fazlası olduğu için dikkati hak ediyor.

BAT tokeninin son 3 gündeki performansı

Son 3 gün içinde BAT %94,53 arttı ve sonuç olarak dün tokenin tarihindeki en kârlı gün olduğu ortaya çıktı. Gerçekleşen kârlar her zamankinden daha yüksek seviyelere çıktı. Ancak, hızlı yükseliş sert bir düzeltme getirdi.

Doğal olarak, yatırımcılar bu fırsatı kaçırmadılar ve karşılığında Basic Attention Token piyasası sert satışlar gördü. 20 milyondan fazla BAT, yatırımcıların cüzdanlarından çıkıp borsalara taşınıyor.

Bu satış artışına en büyük katkıyı yapanlar balinalardı. İşlem rakamları, balinaların son 3 gündeki hareketinin 900’den fazla işlemle şimdiye kadar kaydedilen en yüksek seviye olduğunu gösteriyor. Her biri 100 bin dolardan fazla değere sahipti ve 1 milyon dolar değerinde 30 işlem daha oldu.

BAT balina hareketleri – Santiment

Görünür derecede büyük işlemler (100 bin dolardan fazla olan işlemler), ortalama 10 milyon dolar ve 100 milyon dolardan 435 milyon dolara sıçradı.

Bazı uzun vadeli sahipleri de sattı ve balinalar her sattığında, yanlarında birkaç LTH’ye sahip olma eğiliminde oldukları için bu bir sürpriz değildi. Bu tarihi hareketler sayesinde, ağ büyümesi son 3 günde %200 arttı.

BAT ağı büyümesi | Kaynak: Santiment

Tüm ay konsolidasyonla boşa geçtiğinden, bu Basic Attention Token yatırımcıları için iyi bir haber olarak geliyor. Artık BAT’ın BTC ile korelasyonu negatif olduğuna göre, yükselişi mantıklı.

BTC ile BAT korelasyonu | Kaynak: Intotheblock

Ancak bu rallinin arkasındaki sebep kesin olarak açıklanamazken, bir sebep Brave tarayıcısı olabilir. Ay bugün sona erdiğinden, Eylül sonunda zaten 38,9 milyon olduğu için resmi olarak 40 milyon aktif kullanıcı kazanmış olması muhtemeldi.

Basitçe söylemek gerekirse, BAT, piyasa değeri 1 milyar doları aşmış olsa bile, aslında iyi bir yatırım seçeneği olarak değerlendirilebilir. Ayrıca, son 3 gündeki aktif balina hareketine rağmen, toplam arzın balina konsantrasyonu sadece %41’dir ve bu da onu güvenli bir yatırım haline getirir.

BAT adresleri dağılımı

ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin