featured

Metaverse coin yatırımcıları dikkat: Şu anda satın almak için doğru bir zaman mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde metaverse coin’lerden bir tanesi olan MANA fiyatı, 2 Şubat’tan bu yana azalan bir paralel kanal içinde düşüyordu. Bu tür kanallar genellikle düzeltici hareketler içerir. Bu da bir yükseliş kırılmasının beklenebileceği anlamına geliyor.

1 Nisan’da MANA fiyatı kanaldan çıkış yaptı. Bu, düşüş eğilimi trend çizgisinden bir RSI kopuşu gerçekleştirdi. Ancak yine de fiyat, 0,61 dolarda bulunan direnç noktasının üzerine çıkamadı. Bu seviyenin kırılabilmesi için, trendin kesin bir şekilde yükseliş olarak kabul edilmesi gereklidir.

metaverse coin MANA grafik

Günlük RSI, 50 işaretinin üzerine çıkmamış olsa da, kanalın içindeki tamamlanmış A-B-C düzeltmesi 0,61 dolar bölgesinden bir kırılmanın reddedilişten daha olası olduğunu gösteriyor. Bu durumda gözde metaverse coin’in fiyatı 0,82 dolara yükselebilir.

Öte yandan, eğer bir ret gerçekleşirse 0,50 dolarda bulunan destek noktasına doğru olumsuz bir hareket gelebilir.

Günlük grafikteki teknik analiz, bir diğer gözde metaverse coin olan Sandbox fiyatının 0,53 dolarda bulunan destek noktasından sıçradığını ve 11 Mart’tan bu yana arttığını gösteriyor. Kısa bir süre sonra günlük RSI, düşüş eğilimi trend çizgisinden çıktı. Bu, genellikle fiyat kırılmalarından önce gelen bir işarettir.

Nisan ayında neler olacak?

Beklendiği gibi, SAND fiyatı 4 Nisan’da alçalan bir direnç çizgisinden çıktı. Ancak kırılmaya rağmen, beklenen büyük ralli henüz başlamadı.

Yukarı yönlü hareket devam ederse gözde metaverse coin, 0,69 dolar seviyesinde güçlü bir direnç ile karşılaşacaktır. Bu, 0,84 dolardan önceki son direnç alanıdır. Bununla birlikte ralli ivme kaybederse, SAND fiyatı 0,53 dolarda bulunan yatay destek alanına bir düşüş yaşayabilir.

MANA’ya benzer şekilde günlük RSI, belirsiz bir trendin işareti olarak 50’nin biraz üzerinde. Bununla birlikte, tamamlanmış A-B-C düzeltmesi ve direnç çizgisinden kırılma, bir ralli olasılığını biraz daha artırıyor.

Sonuç olarak, metaverse coin’lerin fiyatı yükseliş trendinde işlem görüyor. Dolayısıyla SAND ve MANA token’larının fiyatı Nisan ayında değer kazanabilir. Ancak yine de yatırımcıların dikkatli olması gerekiyor. Çünkü en yakın direnç noktalarından gelecek bir ret, yükseliş tezini geçersiz kılacaktır.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin