featured

BNB fiyatı konsolide olurken, boğalar kontörlü elden bırakmak istemiyor! Sıradaki hareket ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan BNB, bugün grafiklerini kırmızıya boyadı.

Binance Coin (BNB), bugün %2,53 oranında bir düşüş kaydetti. Böylece, bugünün en çok kaybedenlerinden bir tanesi oldu.

BNB

Saatlik zaman diliminde, gözde altcoin’in fiyatı, 321,3 dolarda bulunan direnç noktasından aşağı yönlü kırılma gerçekleştirdi. Eğer, günlük kapanış 317 dolardaki destek noktasına yakın olursa ayılar  güçlenecektir. Bu durumda yatırımcılar yarın 314 dolar ile 316 dolar arasındaki bölgeye keskin bir düşüş bekleyebilirler.

Sıradaki hareket ne olacak?

Bugünkü düşüş, büyük grafikteki genel teknik resmi etkilemedi. Çünkü taraflardan hiçbiri inisiyatifi kesin olarak ele almadığından, önümüzdeki birkaç gün için 315 dolar ile 325 dolar arasındaki dar bir bölgede yatay ticaret daha olası bir senaryo.

Yine de yatırımcılar, 300 dolarlık kritik bölgeye çok dikkat edilmelidir. Bu seviyenin altında kesin bir kapanış gerçekleşene kadar boğalar fiyat hareketini kontrol etmeye devam edecektir. Ancak BNB, mevcut seviyelerden büyümeye hazır olmayabilir.

Aynı şekilde, 300 dolar ile 340 dolar arasındaki bölgede devam eden konsolidasyon, ay sonuna kadar en olası senaryodur.

BNB, bu yazının yazıldığı sırada 319,4 dolar civarında işlem görüyor.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin