Dikkat: Metaverse coin MANA, büyük çöküşe hazırlanıyor olabilir! Teknik analiz

Dikkat: Metaverse coin MANA, büyük çöküşe hazırlanıyor olabilir! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Metaverse coin Decentraland (MANA), 200 günlük EMA’nın yardımıyla yükselmeye başladı. MANA, 2,5 dolarlık psikolojik desteğin altında bir kapanış yapmaktan kurtuldu.

MANA’nın fiyat hareketi, simetrik üçgen modelinin düşüş eğiliminde bir duraklamayı ortaya koyuyor. Düşüş trendi 200 günlük EMA yakınında duruyor ve fiyatı 2,65 dolar işaretine ulaşmayı amaçlayarak yükseliyor. Bununla birlikte, üçgen kırılmasının yeniden test edilmesiyle bir geri çekilme gelebilir. Bu yaşanırsa, yatırımcılar trendde bir U dönüşüne karşı temkinli olmalı.

MANA’nın geçmiş performansı

Decentraland (MANA) fiyatının 200 günlük EMA ve 2,5 dolardaki psikolojik desteğin üzerinde hareket etmesiyle birlikte kırılma sonrası ortaya çıkan düşüş trendi durma noktasına geldi. 2,5 dolar seviyesinden geri dönüş, yükseliş potansiyelini ve 2,85 doların üzerine bir ralli ihtimalini gösteriyor. Ayrıca, 21 Şubat’ta gözlemlenen yüksek fiyat reddi, yüksek satış baskısını ifade eden 50 günlük EMA’dan önemli bir reddi işaret ediyor.

Dikkat: Metaverse coin MANA, büyük çöküşe hazırlanıyor olabilir! Teknik analiz

Decentraland (MANA) teknik analizi

Metaverse coin MANA, %7,80’lik düşüş mumunun ardından bir yükseliş mumu yaratıyor. Fiyat, 2,70 doların üzerinde kapanış verirse, bir yükseliş sinyali üretilecek.

Önemli 50, 100 ve 200 günlük EMA’lara baktığımızda, 50 ve 100 günlük EMA’nın düşüş eğilimi olasılığının artmasıyla yatay bir eğilim sergilediğini görüyoruz. Ayrıca, 50 günlük EMA ile hareket eden yüksek satış baskısı, 200 günlük EMA’nın altında bir kırılma tezini güçlendiriyor.

RSI göstergesi, eğim kırılması merkezi hat serpintisiyle alt düşük oluşumuna devam ettikçe düşüş eğilimi gösteriyor. Ayrıca, 14 günlük SMA’daki parabolik düşüş, aşağı yönlü bir korku yaratıyor.

MACD göstergesi, MACD’nin düşüş eğilimini gösteriyor. Bunun yanında sinyal çizgisi, doygun hale gelerek yatay harekete yol açıyor. MACD histogramının negatif yönü, düşüş eğilimine işaret ediyor.

Kısacası, MANA teknik analizi, üçgen modelinin tekrar test edilmesiyle trendin tersine döneceğini gösteriyor.

Metaverse coin için fiyat tahmini

Metaverse coin’in fiyat hareketi, 50 günlük EMA’da gerçekleşmesi beklenen potansiyel geri dönüşten önce kısa vadeli bir yükseliş eğilimini ortaya koyuyor. Fiyat, 2 dolar işaretindeki 200 günlük EMA’nın altına doğru %30’luk bir düşüş yaşayabilir. 50 günlük EMA’nın üzerindeki bir destek oluşumu, düşüş teorisini geçersiz kılacaktır.

cryptoknowmics


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin