Önde gelen metaverse coin %37'ye varan bir boğa koşusu başlatabilir!
Önde gelen metaverse coin %37'ye varan bir boğa koşusu başlatabilir!

Önde gelen metaverse coin %37’ye varan bir boğa koşusu başlatabilir! Fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Önde gelen metaverse coin Decentraland, 9 Şubat’ta yukarı yönü test ettikten sonra düşmeye başladı. Ancak cumartesi günü MANA, 2,91 dolardaki kritik 50 günlük Basit Hareketli Ortalama’ya (SMA) yakın bir yerde nefes aldı. Teknik göstergeler, paritedeki temel yükseliş trendini gösteriyor.

Metaverse coin yükseliş için bir katalizör arıyor

Günlük grafikte Decentraland (MANA) uzun vadeli bir konsolidasyondan çıktı ve potansiyel olarak 25 Kasım’da başlayan fiyat düzeltmesinin sona erdiğinin sinyalini veriyor. Metaverse coin, 25 Kasım’da tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmasından bu yana aşağı yönlü fiyat hareketini sürdürüyordu.

MANA, 2 Ocak’ta 1,70 dolardaki en düşük seviyesini test etmesinin ardından neredeyse %100 arttı. Yukarı yönlü momentum 3,50 dolar seviyesinin yakınında bir darbe aldı. Decentraland fiyatı, belirtilen seviyenin üzerinde tutunamadıktan sonra bir miktar satış baskısı ile karşılaştı.

Önde gelen metaverse coin %37'ye varan bir boğa koşusu başlatabilir!

Son üç işlem günündeki düşüş, momentum osilatörünün aşırı satım bölgesinden çekilmesiyle oldu. Bununla birlikte, daha düşük seviyelerin yakınında satın alma baskısının yeniden canlanması, boğaların ayılara hakimiyeti vermeye hazır olmadığını gösteriyor.

50 günlük Basit Hareketli Ortalama’nın (SMA) üzerinde bir kabul, başka bir yükselişe neden olabilir. Yükseliş yönündeki ilk hedef 4,0 dolardaki yatay direnç seviyesine yerleştirildi.

Bir sonraki mum kırmızı olursa, metaverse coin önce 3 Şubat’ın dip seviyelerini 2,43 dolarda ve bunun ardından Ocak ayının en düşük seviyesini 1,70 dolarda test edebilir.

Teknik göstergeler

Göreceli Güç Endeksi (RSI): Günlük Göreceli Güç Endeksi (RSI), düşük akımlı bir yükseliş eğilimini göstererek hareketli ortalama çizgisinin üzerine çıkıyor.

MACD: Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaklığı (MACD), aşağı yönlü eğimle orta çizginin üzerinde kalıyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin