Cardano’dan çeyrek milyon dolarlık fon! Merkezsizlik üst aşamaya taşınıyor
Cardano’dan çeyrek milyon dolarlık fon! Merkezsizlik üst aşamaya taşınıyor

Messari CEO’suna göre Cardano daha yolun başında

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Messari’nin CEO’su ve kurucusu Ryan Selkis, Cardano ve Shelley güncellemesi çalışmalarını konusundan oldukça pozitif açıklamalarda bulundu. Messari CEO’suna göre Cardano’nun (ADA) potansiyeli yüksek ve büyümek için kat edebileceği oldukça geniş bir alan var.

Shelley güncellemesi ile Cardano, staking tabanlı blockchain sistemine geçiyor. Yani madenciler ve yatırımcılar, Cardano sistemine pasif duran kripto varlıklarını yatırarak faiz getirisi elde edebilecek. Cardano daha Shelley güncellemesinin başında ve ADA dolar karşısında ciddi değer kazanıyor.

Cardano daha yolun başında

Aşağıdaki grafikte ADA fiyatlarında son dönemde yaşanan değer artışını görüyoruz. Haziran ayına 8 cent ile giren ADA fiyatları yazının kaleme alındığı saatte 13 cent’ten işlem görüyor. Yaklaşık 1.5 ay içerisinde ADA/USD paritesi %60’ın üzerinde prim yaptı.

Messari CEO’sunun açıklamalarına göre Cardano testnet’inin staking programına katılım, Tezos ve Cosmos’a kıyasla çok düşük kalıyor. Bu oranlar Tezos ve Cosmos’da sırasıyla %80 ve %71 düzeyinde. Cardano’da ise bu oran %40’larda kalıyor. Bu oranların artmaya başlamasıyla ADA/USD paritesinde daha yüksek prim artışı sağlanabilir. Yani Cardano daha yolun başında!

Cardano fiyatlarında yaşanan değer artışlarının bir benzerini Ethereum da Ethereum 2.0 güncellemesine başladığı zaman yaşayabilir. %60’lık bir değer artışı Ethereum fiyatlarını 400 dolar kadar taşıyacaktır.

Not: Yazılarımız yatırım tavsiyesi içermemektedir. Sadece bilgilendirme amaçlıdı. 

Cointelegraph

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir