link mucizesi
Link mucizesi devam ediyor: Chainlink top 10’da

Link mucizesi devam ediyor: Chainlink top 10’da

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Link mucizesi devam ediyor. Chainlink rekor üstüne rekor tazeliyor. Gün içerisinde LİNK/USD paritesi 8.50 doları bularak tüm zamanların rekoruna imza attı. Yazının kaleme alındığı saatte Link fiyatları aşırı dalgalı seyrediyor ve 7.80 dolar civarında işlem görüyor.  Aşağıdaki grafikte Chainlink’in son 2 ay içerisinde gösterdiği performansı görüyoruz.

Link mucizesi devam ediyor: Top 10’a hoş geldin!

Chainlink bugün gösterdiği performans ile EOS ve Crypto.com Coin’i sıralamadan ederek CoinMarkerCap sıralamasında ilk 10’a yükseldi. Artık Chainlink toplam piyasa büyüklüğü açısından en değerli 10’uncu kripto para. Chainlink’in toplam piyasa büyüklüğü 2.736 milyar dolar.

Chainlink yükselen trendi devam ettirirse kısa sürece Binance Coin’i de piyasa büyüklüğü açısından geride bırakabilir.

Chainlink’in son günlerde gösterdiği yüksek performansın ardında Çin’in resmi blockchain ağı BNS’nin katkısı büyük. BNS dünyanın en geniş blockchain ağını kuruyor. BNS, Çin’de 100 farklı kasabada node (düğüm) altyapısını oluşturdu. Yakın zamanda Çin’in resmi blockchain ağı BNS’nin Chainlink’in oracle yapısına entegre olacağını açıklandı.

Chainlink, oracle altyapısı ile dış dünyadaki verileri blockchain ağlarına aktarıyor. Çin Devleti BNS blockchain’i ile kamusal işlemleri ve veri akışını merkezi web’ten blockchain ağına aktarmayı planlıyor. Kamusal alanlardaki verilerin BNS blockchain’ine aktarımında Chainlink oracle altyapısı destek olacak.

Bu kadar geniş çaplı projeye Chainlink’in de ortak olması, Link fiyatlarında son günlerde ciddi değer artışının yaşanmasına neden oluyor.

Cryptopotato

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin