İşte 2 ünlü analistten devasa Bitcoin ve altcoin tahmini
İşte 2 ünlü analistten devasa Bitcoin ve altcoin tahmini

Messari CEO’sundan dev Bitcoin tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC) yine 20.000 dolara ulaşabilir mi? Araştırma şirketi Messari’nin CEO’su Ryan Selkis, bu soruya iyimser ve rasyonel bir cevap verdi.

Bitcoin 50.000 doları görebilir mi?

Bitcoin ve kripto para  yatırımcılarının çoğunluğunun milenyumlular ve genç kseminden oluştuğu bilinen bir gerçek. Messari’nin CEO’su Ryan Selkis, bu gerçeklikten hareketle, gelecek 20 yılda ebeveynlerinden milenyumlulara kalacak olan 30 trilyon dolarlık servete işaret ediyor. Messari CEO’su bu paranın büyük bir kısmının dijital varlıklara gidebileceğini öngörüyor. Bu durumda Selkis, çarpıcı tahminlerle Bitcoin’in 50.000 dolar olabileceğini iddi ediyor.

https://twitter.com/twobitidiot/status/1111241218686627840

Bu son iki gün Bitcoin için ilginçti, çünkü fiyat birkaç saat içinde 4.060 dolardan 4.275 dolara çıktı. Ancak BTC’nin de 4.095 dolar seviyesine düşmesi uzun sürmedi. Halen, Coinmarketcap verilerine göre son 24 saatlik verilerle Bitcoin, %0,05 artışla 4.099 dolarda oturuyor. Bu arada, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Bitcoin hakkındaki kararını Mayıs ayına erteledi. Kurumsal yatırımcılar da dahil olmak üzere piyasa katılımcılarına yeni bir yatırım seçeneği sağlayacak olan Bitcoin ETF’in BTC pazarına likidite getirmesi bekleniyor.

Coincomments

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin