Meşhur yatırımcıdan bomba tahminler! Bitcoin, Ethereum, Ripple ve 4 altcoin…
Meşhur yatırımcıdan bomba tahminler! Bitcoin, Ethereum, Ripple ve 4 altcoin…

Meşhur yatırımcıdan bomba tahminler! Bitcoin, Ethereum, Ripple ve 4 altcoin…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Önde gelen yatırımcı ve kripto stratejisti Michaël van de Poppe; Bitcoin, Ethereum ve XRP ile ilgili son tahminlerini paylaştı. Poppe, her iki kripto paranın da güçlü bir yükseliş potansiyeline sahip olduğunu ifade ederken yükseliş beklediği dört altcoin’i duyurdu.

Poppe: “Ethereum dipten alım fırsatı verecek.”

Yeni bir YouTube videosunda, Crypto Michaël olarak da bilinen analist, Ethereum’un bir boğa piyasasının ilk aşamalarında olduğunu söyledi.

Bir yıllık birikim aralığını aştık ve 100 günlük ve 200 günlük hareketli ortalamanın üzerinde hareket ediyoruz. Sadece günlük zaman diliminde değil, aynı zamanda temelde bir boğa bölgesi örneği olan haftalık zaman diliminde de hareket ediyoruz.

Van de Poppe, ETH düzeltmeye hazır olsa da, piyasa katılımcıları bir boğa piyasasında birbirlerini ön plana çıkarma eğiliminde olduklarından ideal girişi elde etmenin olası olmadığını açıklıyor. Ethereum’un kısa bir düşüşten sonra patlamasını beklediği için bir sonraki geri çekilmede yatırımcıların bunu bir fırsat olarak görmesi gerektiğini ifade ediyor.

Bu durumda sahip olmak istediğiniz temel strateji, sadece dipten satın almaktır. Esasen bir sonraki düşüşte 300 dolara yaklaşılırsa fiyat hemen sonrasında 360 dolara sekebilir. Bir sonraki ralli bizi büyük olasılıkla 700 dolara çekeceği için alım yapmak isteyeceğiniz bir seviye…

“XRP 1 doları geri kazanacak.”

Crypto Michaël, Ripple’ın yerel tokeninin uzun vadede 1 doları geri kazanma potansiyeline sahip olduğuna inandığı için XRP’de de umutlu. Poppe, en büyük üçüncü kripto para biriminin bir sonraki boğa döngüsünü başlatmadan önce yakın vadede konsolide olmaya devam edeceğini tahmin ediyor.

Burada biraz baskı görüyoruz zira yatay hareketler var. Ardından bu zirveyi aşacak ve yeni bir zirveye yürüyecektir. 40 hatta 50 cent’i görebiliriz. Sonrasında ise 61 ve 68 sent seviyelerini takip edebiliriz.

“Bitcoin önce 10.500 dolara düşecek, sonra sekecek.”

Bitcoin cephesinde ise, kripto stratejisti 69.000 Twitter takipçisine BTC’nin tırmanışına devam etmeden önce düzeltip 10.500 doların altına düşmesini beklediğini söylüyor. Kripto kralı 12.000 dolarlık direnci desteğe dönüştürmeyi başarırsa tezinin geçersiz olacağını söylüyor.

ONT, NEO, EOS ve LTC’ye dikkat!

Van de Poppe ayrıca diğer dört altcoin’i yakından takip ediyor. Boğalar önemli bir direnci aşmayı başarırsa Litecoin’in (LTC) potansiyel olarak 75 dolara yükselebileceğini söylüyor. Ayrıca trader, Ontology (ONT), NEO ve EOS’un LTC’den daha iyi bir piyasa yapısına sahip olduğuna dikkat çekiyor.

Bu arada ABD’de dijital dolar çalışmaları hızlandı. Gündeme bomba gibi düşen bu haberi okumak için buraya tıklayınız.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin