Meşhur isim Bitcoin için bu çılgın seviyeyi işaret etti:
Meşhur isim Bitcoin için bu çılgın seviyeyi işaret etti: "Yıl bitmeden ulaşırız!"

Meşhur isim Bitcoin için bu çılgın seviyeyi işaret etti: “Yıl bitmeden ulaşırız!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Para birimi istikrarsızlığı ve hiper enflasyon, küresel bir salgın ortaya çıkana kadar gerçek dışı görünüyordu ama sonrasında birçok ülkeyi ekonomik kargaşaya sürükledi. Çoğu ekonomist, salgının sona ermesinin, şu anda %438 (hiper) enflasyon oranıyla karşı karşıya olan başka bir Venezuela’nın doğması anlamına gelip gelmeyeceğini merak etmeye başladı.

“Bitcoin bu yıl 220.000 dolara ulaşabilir!” iddiası

Bununla birlikte Max Keizer de enflasyon ile Bitcoin fiyatının ilişkili olduğunu düşünüyor. Fiat sahiplerinin kaybettiği dönemde Kaiser, Bitcoin’cilerin bu fenomenden kazanç sağlayacağını düşünüyor. Bir tweet’te Keizer, Bitcoin’in enflasyon nedeniyle bu yıl içinde muhtemelen 220.000 dolara yükseleceğini söyledi. Keizer, takipçilerine hitaben bir tweet attı:

https://twitter.com/maxkeiser/status/1371593975191199744

Keiser’in görüşü muhtemelen şirketlerin ve bireysel yatırımcıların kriptoyu bir değer varlığı deposu olarak görmelerinden kaynaklanıyor ve bu da onu enflasyona karşı mükemmel bir koruma haline getiriyor. Son zamanlarda uzmanlar, Bitcoin politik şoklara karşı bağışık olduğundan, daha fazla insanın ticareti “küresel olaylardan” ayırmasını tercih edeceğini iddia etti.

Bitcoin fiyatı gerçekten yükselse de, hedefe giden yolu değişken olabilir. Geçmişte, varlığın fiyatı birkaç kez değerlendi ve düştü. Ancak bazıları, Bitcoin fiyatının enflasyon oranının ve enflasyon tahminlerinin artmasına rağmen “sabit kaldığını” belirtti.

Bazı kişiler ise ekonomilerin daha az değil, biraz daha fazla enflasyona ihtiyaç duyduğu konusunda karşıt bir görüş sunuyor. Aynı zamanda, son büyük resesyondan sonra hiper enflasyonun tekrar oluşmasını beklemiyorlar.

Bitcoin’in enflasyon risklerinin üstesinden gelebilecek sınırlı arzı, birçok kişiyi rahatlatan bir durum. Ancak bu anlatı da gelişmeye devam ediyor. Ethereum gibi altcoinlerin da potansiyel deflasyonist varlık olması için manzara değişebilir. Örneğin, sıkı bir tedarik sınırı olmasa bile, Ethereum, kripto paralarını dolaşımdan düşüren ve Bitcoin gibi başka bir potansiyel hedge olmasına izin veren bir yakma özelliğine sahip olabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin