Kakao, Blockchain
Kakao, Blockchain

Mesajlaşma devi Kakao, Blockchain ödeme sistemi için Terra ile ortaklık kurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Güney Kore’nin popüler mesajlaşma uygulaması KakaoTalk, internet ve servis sağlayıcısı Terra ile Blockchain tabanlı ödeme sistemi geliştirmek için bir ortaklık anlaşması imzaladı. Kakao, Blockchain teknolojisine yatırımları arttıracak.

Kakao, Blockchain ekosistemi oluşturacak

Ortaklığın amacı “hız, istikrar ve güvenilirlik gibi ödeme hizmetleri için temel gereksinimleri geliştirmek” olarak gösteriliyor. Bununla birlikte anlaşmanın, müşterilere sunulan hizmetler için uygun bir Blockchain ekosistemi oluşturulmasına katkıda bulunması bekleniyor.

Kakao Corp. geçtiğimiz bahar “Kakao Blockchain” olarak adlandırılan bir Blockchain iştiraki kurmayı planladığını duyurmuştu. Aynı zamanda şirket 5 Mart’ta, ICO başlattığını açıkladı. Kakao daha sonra yeni bir iş planı başlattı. Kakao 3.0, daha geniş Asya pazarlarına yönelik bir Blockchain platformu kurmayı hedefliyor.

Kakao’nun yeni Blockchain platformunun test ağı versiyonu, bu sonbaharın başlarında 2019’un ilk çeyreğinde çıkacak resmi bir programının başlangıcında duyuruldu.

Güney Koreli e-ticaret pazarı Ticket Monster’ın (TMON) kurucusu olan Daniel Shin tarafından kurulan bir stablecoin projesi olan Terra, 32 milyon dolarlık bir fona sahip oldu.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin