Dan Morehead: “Gelecekte kripto paralar bir fincan kahve satın almak için kullanılacak.”
Dan Morehead: “Gelecekte kripto paralar bir fincan kahve satın almak için kullanılacak.”

Pantera Capital CEO’su: “Bitcoin (BTC) bir seri katil.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ABD’deki ilk kripto para hedge fonlarından biri olan Pantera Capital CEO’su Dan Morehead, BNN Bloomberg ile yaptığı röportajda Bitcoin ve kullanım durumu hakkında konuştu. Ayrıca, finansal sistemde mevcut olan ve Bitcoin ve diğer kripto para birimleriyle çözülebilecek mevcut sorunları da ele aldı.

Dan Morehead: “Gelecekte kripto paralar bir fincan kahve satın almak için kullanılacak.”

Morehead konuşmasına kripto para birimi endüstrisine hala neden ilgi gösterdiğine değinerek başladı. Yıkıcı bir teknolojinin bir katil olarak sınıflandırıldığını ve “Bitcoin’in bir seri katil” olduğunu belirtti. Yine de CEO, kripto para biriminin şu anda “çok iyi” olmadığını söyleyerek sınır ötesi para hareketleri için harika olduğunu vurguladı. Morehead konuya yönelik açıklamalarına şunları ekledi:

Zenginliğinizi korumak çok güzel, özellikle de değer kaybeden bir para birimi ya da sermaye kontrolleri çok popüler olan bir ülkede yaşıyorsanız. Yani bazı şeylerde çok iyi. Şimdi, önümüzdeki yıllar içinde, kripto paralar bir fincan kahve satın almak gibi şeyler için kullanılacak. Şu anda ise sınır ötesi para hareketinde çok iyi.

Pantera Capital CEO’su: “Para transfer işlemleri Bitcoin ile birkaç saniye içinde ve “esasen” ücretsiz.”

Morehead, Bitcoin’in ana kullanım durumunun, ailesine para göndermek isteyen başka bir ülkede çalışan göçmenler için olduğunu söyledi. Kripto para biriminin kullanılmasının “esasen ücretsiz” ve anında olmasıyla tipik havale ücretlerine ters düştüğünü ekledi.

Ayrıca, mevcut finansal sistemdeki problemleri Bitcoin ve diğer dijital para birimlerinin çözeceğini belirtiyor. CEO, mevcut finansal sistemin bir yerden diğerine para gönderme konusunda çok yavaş olduğunu söyleyerek büyük bir sürtünme olduğunu ekliyor.  Ancak, para transfer işlemlerinin Bitcoin ile birkaç saniye içinde ve “esasen” ücretsiz olarak yapılabildiğini vurguluyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin