Merakla beklenen duyuru yapıldı: Bakkt, Bitcoin vadeli işlem tarihini açıkladı
Merakla beklenen duyuru yapıldı: Bakkt, Bitcoin vadeli işlem tarihini açıkladı

Merakla beklenen duyuru yapıldı: Bakkt, Bitcoin vadeli işlem tarihini açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ktipto para ticaret platformu Bakkt, 22 Haziran’da Bitcoin vadeli işlemleri için kullanıcı kabul testlerini başlatacağını açıkladı. Bakkt’ın COO’su Adam White’a göre, platform kurumsal yatırımcıları çekecek ve kripto para birimi piyasası için yeni standartlar belirleyecek.

Bakkt Bitcoin’i yaygınlaştıracak

Ayrıca White, güvenilmez fiyat belirleme mekanizmalarının ve yüksek oynaklığın kripto para birimi toplu kabul sürecini yavaşlattığını da belirtti. Bakkt’ın COO’su, Bakkt platformunun faydalarını anlatarak şunları söyledi:

Dijital varlık piyasalarında yeni olan bu problem sorun çözümleriyle birlikte geliyor, Bakkt ayrıca kurumların çok yönlü ve geniş erişilebilir bir pazarda bekleyecekleri diğer tüm özelliklerini de içeriyor. Bu özellikleri sayacak olursak: Ticareti teşvik etmek için yıl sonuna kadar bir ücret tatili, Likit piyasaları teşvik etmek için piyasa yapıcı teşvik programları ve ISV’ler ve düzenlenmiş aracı kurum platformları ile entegrasyonlar.

Bakkt, günlük ve aylık ödemelerle iki vadeli sözleşmeyi sunarken, risk yönetimi ve teminat mekanizması geleneksel türev piyasasının standartlarına uygun olacak.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin