1000 günün zirvesine ulaşan Bitcoin için sıradaki hamle ne olacak? 31 Ekim analizi
1000 günün zirvesine ulaşan Bitcoin için sıradaki hamle ne olacak? 31 Ekim analizi

BTC, ETH, XRP Fiyat Tahmini: Bitcoin piyasayı kızartıyor, yükseliş başlayacak mı yoksa bitti mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dün neredeyse tüm üst paralar yükseliyordu ve sadece Litecoin düşüyordu, bugün varlıkların çoğu kırmızı bölgede. Bitcoin, fiyatı arttıran ilk 3’te bulunan tek kripto para. Bunun olası nedeni, Bakkt’ın 22 Temmuz’da devredilebilir Bitcoin vadeli işlemlerini test etmeye başladığı son haberler olabilir. En çok kaybedenler, oranları %4 oranında düşmüş olan Cardano ve Litecoin’dir. Buna karşı, Bitcoin SV 200 dolar işaretini aştı ve azalmayacak gibi görünüyor. İşte bu gelişmeler ışığında BTC, ETH, XRP fiyat tahmini…

BTC, ETH, XRP Fiyat Tahmini: Piyasa hacmi değişmiyor

Ancak, hafif bir düşüş işlem hacmini etkilemedi. Bu durum yükselmeye devam etmekle birlikte yatırımcıların piyasadan çıkmaması, altcoin’lerden Bitcoin’e geçiş yapması veya tersi anlamına gelmektedir. Bu bağlamda, toplam piyasa kapitalizasyonu 1 milyar dolar artmış ve şimdi 262.8 milyar dolara ulaşırken, BTC pazar payı %55,7 seviyesine geldi.

BTC/USD

Yavaş ama emin adımlarla Bitcoin yapılan tahminlere göre hareket ediyor ve teklifler zaten 8.250 doların üzerinde yer alıyor.

4 saatlik zaman diliminde, fiyatın aşağı doğru kanaldan ve yan kanaldan aynı anda çıktığı görülmektedir. Böylece, iki yükseliş sinyali bir kerede ortaya çıktı ve sonuç olarak, fiyat 8.100 ABD Dolarının üzerinde bir araya gelmeyi başardı.

TradingView tarafından BTC / USD grafiği

TradingView BTC/USD grafiği

Bir sonraki acil hedef 8.400 dolar işaretine ulaşmalı. Bununla birlikte, bu yoldaki önemli bir engel şu anda 8.188 dolarlık işareti geçen MA 100 olabilir. Desteğin rolü, 7.910 dolar seviyesinin yanı sıra yükselen bir eğilim çizgisi oynamak için tasarlanmıştır.

BTC fiyatı yazım sırasında 8.305 dolardan işlem görüyor.

ETH/USD

Ethereum fiyatı %1 oranında düşmesine rağmen, işlem hacmi mevcut seviyelerde kalıyor, bu durum trader’ların ve yatırımcıların önde gelen altcoin’de potansiyel görüyor olduğunu gösteriyor.

TradingView tarafından ETH / USD grafiği

TradingView ETH/USD grafiği

4 saatlik grafikte, Ethereum 250 dolar seviyesi kırılmayana kadar yükselişini sürdürüyor. Fiyat Mayıs ayında ulaşılan seviyelerin altında yer aldığından, lider altcoin haziran ayında potansiyelini göstermedi. Böylece, MACD göstergesi yükselişe geçti ve Haziran ayına kadar fiyat artışını onayladı. Bu bağlamda, ETH 20 Haziran’a kadar 270 ABD Dolarına ulaşabilir.

ETH’nin fiyatı yazım sırasında 257,10 dolardan işlem görüyor.

XRP/USD

Ripple’da beklentilere göre hareket ediyor çünkü boğalar uzun süre boyunca 0,40 doların üzerinde kalamadılar. Şu anda, varlık dünkü fiyatından yaklaşık %1 oranında düştü.

TradingView tarafından XRP / USD grafiği

TradingView XRP/USD grafiği

1 saatlik grafikte Ripple, 10 Haziran’dan bu yana yatay işlem yapıyor ve kripto para bir seferde bu koridordan çıkmayacak gibi. Bu, nötr bölgede bulunan RSI paterni ile desteklenir. Tarihsel arka plan göz önüne alındığında, fiyatlar aynı fiyat seviyesinde dalgalanma gösterdiğinden oranın düşmesi bekleniyor. Bu durumda, Ripple tekrar 0,40 dolara dönmeden önce 0,3830 dolara dokunabilir.

XRP’nin fiyatı, yazım sırasında 0,3974 dolardan işlem görüyor.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin