16 Ekim Ripple (XRP) ve Ontology (ONT) fiyat analizi: Beklenen yön neresi?
16 Ekim Ripple (XRP) ve Ontology (ONT) fiyat analizi: Beklenen yön neresi?

Merak edenleriniz için RippleNet’te XRP’den yararlanan bir sınır ötesi ödeme nasıl çalışır?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

xRapid, müşteri deneyimini iyileştirirken likidite maliyetlerini en aza indirmek isteyen ödeme sağlayıcıları ve diğer finansal kuruluşlar için. Gelişmekte olan piyasalara yapılan ödemeler genellikle dünya çapında önceden finanse edilen yerel para hesaplarına ihtiyaç duyduğundan, likidite maliyetleri yüksek. xRapid, likidite için sermaye gereksinimlerini önemli ölçüde azaltır. Peki RippleNet’te xRapid ve XRP’den yararlanan bir sınır ötesi ödeme nasıl çalışır?

xRapid XRP’yi sınır ötesi ödeme için nasıl kullanır?

xRapid, gelişmekte olan piyasalarda gerçek zamanlı ödemeleri sağlarken, maliyetleri önemli ölçüde azaltan talep üzerine likidite sunmak için bir dijital varlık olan XRP’yi kullanır. Kurumsal kullanım için tasarlanan XRP, bankalara ve ödeme sağlayıcılara sınır ötesi ödemeler için yüksek verimli, ölçeklenebilir ve güvenilir bir likidite seçeneği sunar.

RippleNet nedir?

Sınır ötesi ödemeler gönderen bireylerin ve işletmelerin ihtiyaçları önemli ölçüde gelişmiştir. Bu müşteriler artık global ölçekte gerçek zamanlı, düşük maliyetli ve tamamen izlenebilir ödemeler talep ediyor. Ancak, bugünün global ödeme altyapısı, yavaş, maliyetli ve opak bir deneyim sunar.

Ripple bu ağrı noktalarını, bankalar, ödeme sağlayıcıları ve diğerleri ile RippleNet ağı aracılığıyla çözer. Ripple’ın çözümlerini ve standartlaştırılmış bir kural setini kullanmak, RippleNet’te dünya çapında ödemeleri verimli bir şekilde göndermek ve almak için bağlı olanlara izin verir.

Coincomments

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin