Menkul kıymet tokenleri neden ICO'lar için daha iyi bir seçenek?
Menkul kıymet tokenleri neden ICO'lar için daha iyi bir seçenek?

Menkul kıymet tokenleri ICO’lar için daha iyi bir seçim: İşte nedenleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ICO endüstrisi, ard arda bazı büyük değişiklikler geçiriyor. Hizmet tokenleri ve menkul kıymet  tokenleri arasında ayrım yapmak için güçlü bir odak noktası var. Bu ikinci seçenek ile ilgili endişelere rağmen, hem yatırımcılar hem de token ihraççıları için menkul kıymet tokenlerinin birçok faydası var. Aşağıda bu konuya yönelik bazı örnekleri sıraladık.

Menkul kıymet tokenleri neden ICO’lar için daha iyi bir seçenek?

6- Daha fazla meşruiyet

ICO’lar para biriktirme konusunda sıkıntı çekmese de, endüstri gayri meşruiyetle örtülüyor. Bir çok ana tüketiciler, ICO’ların yasadışı olduğunu ve düzenleyicilerin aynı düşünce sistemine yöneldiğini düşünüyor. Neyse ki, SEC crackdown gibi girişim şirketleri için daha fazla meşruiyet sunuyor. Doğrudan menkul kıymet  tokenleri sunarak ve gerekli kurumlara kayıt yaparak tüm “meşruiyet” kaygıları otomatik olarak ele alınacak.

5- Kâr konu dışı bir sorun olur

Piyasadaki mevcut ICO tokenlerinin çoğu, gelecekteki kazançlar için bir güvence olarak satılıyor. Bu yaklaşımda yanlış bir şey olmamasına rağmen, resmi olarak menkul kıymet tokenleri sunmayan projeler için sorunlara yol açıyor. Değeri takdir etmesi beklenen herhangi bir proje ya da şirket, bu tür bir yatırımdan elde edilen kârların bir sorun olmadığını düşünerek menkul kıymet  tokenleri güzergahına derhal girmeli.

4- Ucuz ve daha verimli

Token düzenleyicileri için, menkul kıymet tokeni rotasına gitmek iki önemli yarar sağlayacak. Tokenlerin daha ucuz ihraç edilmesine izin verir ve geleneksel rotaya göre çok daha verimlidir. Teorik olarak, menkul kıymet tokenleri satın alınabilecek herhangi bir platformda satın alınabilir ve satılabilirken, ICO’lar web siteleri ve kripto para borsaları yoluyla satılmakta. Daha fazla alternatif yol, daha fazla ilgi ve potansiyel yatırımcı çekecektir.

3- Yasal riskin azaltılması

Potansiyel yasal kaygılar nedeniyle ICO’lar şu an itibariyle inceleniyor. Tüm hizmet tokenleri tam olarak böyle değil, çünkü bunların sadece birkaçı kolayca menkul kıymet  tokenleri arasına girebilir. Bu düzenleyici kaygılar hem token ihraççıları hem de yatırımcılar için büyük sorunlara neden olabilir. Giderek daha fazla hükümet kurumu, hizmet tokenlerinin ve menkul kıymet  tokenlerinin karışmamasını sağlamak istiyor ki bu da şüphesiz daha fazla düzenleyici baskılara yol açacak.

2- Akredite yatırımcılar

Her ne kadar bazı insanlar menkul kıymet  tokenleri aleyhinde olsalar da, herkese açık olmalı, sadece akredite yatırımcıların katılmasına izin vermek, sermaye artırmaya gelince en iyi yol. Akreditasyonlu yatırımcılar, pazarlama planlarını yeniden gözden geçirmelerine zorlayabilecek olsalar bile, ICO’lar için büyük bir demografik özellikte. İş anlamına gelen şirketler için bu bir sorun olmamalı.

1- Dolandırıcılar

ICO’lar cazip olsa da, kullanıcıların uğraşması gereken bir dizi dolandırıcılık var. Menkul kıymet  tokenleri yeni meta haline geldiğinde, birçok dolandırıcılık otomatik olarak ortadan kalkacak. Yatırımcıları ve hükümet yetkililerini kandırmak çok daha zor bir hal alacak. Ancak bütünüyle kusursuz bir sistem yaratmak imkansız.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin