featured

BitGo sıcak cüzdan çözümü için yasal onay aldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto güvenlik startup’ı BitGo, ABD’de dijital varlıklar için nitelikli müşteri hizmeti çalışmasına onay aldı.

BitGo Trust üzerinde uzun zamandır çalışıyor

Düzenlenmiş bir saklama kuruluşu kurmak için 2018’de çalışmalara başlayan şirket, BitGo Trust’ın Perşembe günü South Dakota Bankacılık Bölümü tarafından onaylandığını açıkladı. Bu da artık kurumsal müşterilere dijital varlıklar için düzenli bir depolama çözümü sunabileceği anlamına geliyor. Şirketin hukuk görevlisi Shahla Ali onay hakkında şu açıklamaları yapıyor:

Şu anda yazılımımızı indirip paralarını saklamak için herkesin kullanabileceği bir çevrimiçi sıcak cüzdan çözümü sunuyoruz. Ayrıca sıcak ve soğuk cüzdanın bir kombinasyonu olan bir gözaltı çözümü sunuyoruz. Trust şirketi, düzenlenmiş, para aklama ve müşteri gereksinimlerinizi bilen nitelikli bir gözaltı teklifi sunmamızı sağlayacak. Sorumluluğumuzun para aklama ve KYC gereksinimleri zaten var. Ama bu yeni Trust özelliği kurumsal müşteriler ile özellikle kayıtlı danışman ve broker satıcıları için sunacağız.

BitGo varlıkları gözetim altına almaya hemen başlayacak

Piyasaya sürüldükten sonra, şirket varlıkları gözetim altına almaya hemen başlayacak. BitGo ekibi, müşterilerin dijital varlıklarını rahat bir şekilde depolamak ve  ihtiyaçların karşılandığından emin olmak için çalıştıklarını belirtiyor. Şu anda firmanın girdiği alan için bir standart yok, bu yüzden BitGo müşterilere çekmek için kendi kendini geliştirmek zorunda. Yeni kripto saklama çözümü öncelikle kurumsal yatırımcıları hedef alacak. Shahla Ali’ye göre, birçok büyük piyasa yapıcısı,  kripto para birimiyle meşgul değil, çünkü varlıklarını gözetim altında tutamıyorlar.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin