featured

Meme coin piyasasında dalgalanmalar: Yeni haftada hangileri yükseliş potansiyeline sahip?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde meme coin’ler olan DOGE ve SHIB, büyük bir geri çekilmenin ardından yeni haftada yükselişe geçebilecek mi?

Fibonacci geri çekilme seviyeleri hem DOGE hem de SHIB alıcıları için önemli alanları vurguluyor. Kritik destek bölgesinde Dogecoin, Shiba Inu’ya kıyasla daha hızlı bir tepki verdi. SHIB boğaları ve ayılarının arasındaki mücadelede henüz bir kazanan taraf yok gibi görünüyor. Şu anda Dogecoin boğalarının yeni bir yükseliş için daha hevesli göründüğü söylenebilir.

Piyasa lideri olan Bitcoin’in fiyat hareketi, önümüzdeki hafta gözde meme coin’lerin nasıl performans göstereceği konusunda kilit rol oynayacak.

Dogecoin toparlanma yolunda

Meme coin’lerin lideri olan Dogecoin’in günlük grafiği yükseliş yönlü bir görünüme sahip. Teknik göstergelerden RSI yukarı yönlü momentumun güçlendiğine işaret ederken OBV, Mart ayı boyunca daha yüksek dipler oluşturarak satış baskının yoğun olmadığını gösteriyor.

meme coin DOGE

%61,8 Fibonacci geri çekilme seviyesi 19 Mart tarihinde destek olarak yeniden test edildi ve alıcılardan olumlu tepki aldı. Bunun sonucunda Dogecoin, son düşük seviyeden bu yana %39,2 oranında değer kazandı.

0,18 dolar ile 0,194 dolar aralığında bulunan bölgenin yükselişin önünde önemli bir engel olabileceği görülüyor. Gözde meme coin’in 0,206 dolar seviyesini başarılı bir şekilde aşması durumunda yukarı yönlü hareket ivme kazanabilir. Bu durumda ise fiyatın ilk hedefi 0,283 dolar olacaktır.

En yakın likidite bölgesinin 0,176 dolar ile 0,178 dolar aralığında olduğu görülüyor. Öne çıkan bir diğer önemli seviye ise 0,195 dolarda. Bu seviye ilginin yoğun olduğu bir bölge olarak dikkat çekiyor.

Aşağı yönde ise 0,14 dolar ile 0,146 dolar bölgesinin yanı sıra 0,137 dolar civarında da kayda değer miktarda tasfiye yaşandığı söylenebilir. Dogecoin’in mevcut ivmesi göz önüne alındığında, sıradaki hareketin yukarı yönlü olabileceği görülüyor.

Shiba Inu ticaret hacmindeki durgunluk endişe veriyor

Bir diğer gözde meme coin olan Shiba Inu’nın Şubat sonu ve Mart başındaki güçlü yükseliş hareketlerine olağanüstü ticaret hacmi eşlik etmişti. Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, son iki haftadaki geri çekilmede boğaların güçlerini kaybetmesiyle hacim de azaldı.

Ticaret hacminin büyük bir kısmını satışların oluşturması da negatif bir işarettir.

%61,8’lik geri çekilme seviyesi destek görevi görse de boğalar fiyatları yukarı çekmede henüz başarılı olamadı.

Shiba Inu bu yönüyle Dogecoin’den farklılaşıyor ancak DOGE gibi yükseliş piyasa yapısını korumayı da başarıyor. Genel olarak Shiba Inu alıcıları, Dogecoin boğalarının aksine toparlanma zamanının geldiğine henüz ikna olamadı.

Dogecoin20, meme coin piyasasının yeni yıldızı olabilir mi?

Kripto piyasasındaki meme coin seven yatırımcıları heyecanlandıran Dogecoin20, lider Dogecoin’in yeni bir versiyonudur. Ön satışının başlamasından yalnızca 24 saat sonra 250,000 dolarlık fon toplamayı başarmış olan yenilikçi meme coin projesi, önümüzdeki dönemde adından daha sık söz ettirebilir. Sınırlı bir arzı olması ile diğerlerinden sıyrılan Dogecoin20 fiyatı daha hızlı bir yükseliş kaydetme potansiyeline sahip.

Doge20 Ziyaret Edin

Dogecoin20 projesinin yatırımcılarına sunduğu avantajlardan bir tanesi de stakingdir. Önümüzdeki 2 yıl boyunca staking aracılığı ile ödül dağıtımları yapacaktır. Ayrıca Dogecoin’e kıyasla 900 kat daha ucuz bir fiyatla piyasaya giriş yaptığı için daha büyük oranlarda kazanç sağlama fırsatı yaratır. Sonuç olarak Dogecoin20, önümüzdeki dönemlerde meme coin piyasasının önde gelen tokenlarından biri olabilir. Ön satış aşaması devam ediyor ve Dogecoin20 avantajlı bir fiyat ile projenin bir parçası olmak isteyenleri bekliyor.

AMBCrypto


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin