Bu yeni meme coin PEPE'yi takip edebilir mi? İşte potansiyel fırsatlar
Bu yeni meme coin PEPE'yi takip edebilir mi? İşte potansiyel fırsatlar

Bu yeni meme coin PEPE’yi takip edebilir mi? İşte potansiyel fırsatlar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – PEPE’nin fiyatının Pazartesi günü yüzde 34 oranında artmasıyla birlikte meme coin piyasasında heyecan verici birkaç gün yaşandı.

DOGE ve SHIB hâlâ liderliğini sürdürse de, PEPE meme coin üstünlüğü için en iyi rakip haline geldi ve birçok yatırımcının 2023’ün kalan haftalarında token fiyatının nereye gidebileceği konusunda spekülasyon yapmasına yol açtı.

Bu arada, bilinçli yatırımcılar da PEPE’ye benzer (veya daha yüksek) getiri sağlayabilecek alternatif meme coin’leri arıyor; Meme Kombat (MK) popüler bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Büyük token yakma işlemiyle PEPE, 2 ayın en yüksek seviyesine ulaştı!

PEPE son zamanlarda hızla yükseliyor ve Cuma gününden bu yana yüzde 54’ün üzerinde artış göstererek 0,00000097 dolar seviyesine ulaştı.

Bu son ralli, PEPE’yi Ağustos ayından bu yana en yüksek fiyatına itti ve 12 Ekim’in en düşük seviyesinden bu yana güçlü performansını sürdürdü.

Token’ın yükselişinde, meme coin’lere yönelik olumlu hissiyat ve PEPE ekibi tarafından gerçekleştirilen önemli bir token yakma işlemi etkili oldu.

Bugünün erken saatlerinde geliştiriciler, 5.5 milyon dolar değerindeki 6.9 trilyon PEPE token’ını yakarak bunları kalıcı olarak dolaşımdan kaldırdı.

Bu yakma işlemi, toplam PEPE arzının yüzde 1,6’sını temsil ediyor ve geçtiğimiz Ağustos ayında yaşandığı iddia edilen bir hırsızlık olayının ardından ekibin multi-sig cüzdan varlıklarına ilişkin endişeleri gideriyor.

Ekip, token varlıklarını yüzde 60’ın üzerinde azaltarak yatırımcılara güven verdi ve projeye olan güveni artırdı.

Geliştiriciler artık dolaşımdaki arzın nispeten küçük bir kısmını ellerinde tuttuklarından, token fiyatını düşürme riskleri de en aza inmiş oldu. Bu durum da varlığa olan güveni tazeledi.

PEPE momentumunu korursa hafta sonuna kadar 0,0000010 dolar seviyesini kırabilir.

Bitcoin’in yükselişi ve daha geniş meme coin ortamının hâlâ yükseliş eğilimi göstermesiyle birlikte PEPE’nin yükseliş eğilimine devam etme alanı var; ikincil hedef ise 0,0000014 dolar civarındaki direnç bölgesi.

PEPE’nin bu bölgeye dönmesi bugünkü fiyata göre yüzde 45’lik bir artışa daha işaret edecek.

Sıradaki coin Meme Kombat olabilir mi?

PEPE liderliği korurken ortaya çıkan diğer meme coin’leri de boğa eğilimine girdiği görülüyor.

PEPE’nin izinden gitmeye ve yatırımcılara büyük getiriler sağlamaya hazır görünen Meme Kombat fayda sağlamaya hazır görünüyor.

Meme Kombat lansman başlamadan yükselişe geçiyor!

Meme Kombat (MK), önümüzdeki aylarda boğa koşusu için hazırlanıyor olabilecek trend bir meme coin.

Meme Kombat, viral memleri Play-to-Earn (P2E) oyunlarla birleştirerek kullanıcıların popüler meme karakterleri arasındaki yapay zeka destekli savaşlarda yerel MK token’ına bahis oynamasına olanak tanıyor.

%112 APY stake ödülleri, çok sayıda ünlü meme coin karakteri ve yeni sezonlar ve oyun modları için planlarla MK, önemli miktarda topluluk katılımını artırmayı hedefliyor.

Devam eden ön satışında şu ana kadar 670.000 dolar toplayan MK, resmi lansmanından önce bile büyük bir heyecan görüyor.

MK’de “yükseliş beklentisi” olduğunu belirten Michael Wrubel gibi önde gelen kripto etkileyicileri ve yatırımcılar projeyi destekliyor.

İleriye dönük olarak ekip, önümüzdeki 12 ay için borsa listeleri, MK kazanmanın yeni yolları ve yükseltilmiş özellikleri içeren kapsamlı bir yol haritası belirledi.

Ekibin yol haritasını yerine getirmesi halinde MK, piyasaya çıkışının ardından devam eden meme coin furyasından potansiyel olarak faydalanabilir.

Erken davranan yatırımcılar şimdi ön satış yoluyla MK tokenlerini yalnızca 0,1667 dolar karşılığında satın alabilirler – ancak bu fiyat yalnızca dokuz gün daha geçerli.

coinpedia


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin