featured

Meme coin dünyasında liderlik yarışı: BONK ve SPONGE V2 projeleri yüksek potansiyelleri ile göz dolduruyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde meme coin’lerden bir tanesi olan BONK, %15’lik rallisinin ardından gelecekteki fiyat potansiyelinin yüksek olduğunun altını çizdi.

Solana merkezli bir meme coin olan (BONK, son 24 saatte %15 oranında önemli bir değer artışı yaşayarak 0,00001217 dolara ulaştı. Bu fiyat artışı, Aralık ayının başından bu yana dört kez test edilen ve önemli satın alma siparişlerini gösteren 0,0000098 dolar civarındaki güçlü desteğe bağlanıyor.

Son 24 saatte artan işlem hacimleri, BONK fiyatının geleceğine dair olan ilginin ve güvenin arttığına işaret ediyor. Değerdeki son artış, zirveden hafif bir geri çekilme gerçekleşmesine rağmen BONK sahipleri için olumlu bir dönüşe işaret ediyor.

BONK piyasa hareketleri analizi

BONK fiyatındaki son artış, Aralık başından bu yana tutarlı bir şekilde korunan bir eşik olan 0,0000098 dolar civarındaki güçlü destek noktasına bağlanabilir. Bu seviye dört kez test edildi ve her biri önemli miktarda satın alma emrinin varlığını doğruladı. Bu desteğin esnekliği, gözde meme coin’in fiyatının bu kritik fiyat noktasıyla etkileşiminin ardından %29’luk bir artış yaşadığı 22 Ocak’ta oldukça belirgindi.

Şu anda 4 saatlik zaman diliminde 50 günlük üstel hareketli ortalamanın (EMA) üzerinde işlem gören BONK, fiyatını olumlu bir yörüngede konumlandırdı. Ek olarak, MACD çizgisi ve olumlu taraftaki yörünge histogramlarının oluşumuyla da belirtildiği üzere, fiyattaki yükseliş eğiliminin önümüzdeki saatlerde de devam etmesi öngörülüyor.

meme coin BONK

Olumlu fiyat hareketleri ile birlikte spot işlem hacimlerinin de son 24 saatte arttığı dikkat çekiyor. Bu, alıcı ve satıcıların artan ilgisini gösterebilir ve potansiyel olarak BONK’un gelecekteki fiyat gidişatına olan güvenin arttığına işaret edebilir. İşlem hacimlerindeki artış genellikle faaliyet ve likiditenin arttığını da vurgular. Bu da işlem yapan daha fazla sayıda piyasa katılımcısı nedeniyle daha önemli fiyat hareketlerine yol açabilir.

Bu dinamik, aktif ve potansiyel olarak kârlı ticaret fırsatları arayan yatırımcıların BONK’a daha fazla ilgi göstermesini sağlayabilir. Fiyat için kısa vadeli potansiyel hedef, Ocak ayının son haftasında test edilen 0,000012 dolar civarındaki fiyat bölgesidir ve ileriye doğru dinamik bir direnç görevi görebilir.

Piyasa duyarlılığı ve geleceğe bakış

Gözde meme coin’e yönelik iyimser görünüm, önde gelen yatırımcılar ve analistler tarafından X gibi sosyal medya platformlarında da paylaşılıyor. Dikkate değer isimler arasında BONK’un fiyat grafiklerinde önemli bir üçgen formasyonuna dikkat çeken MoonTA ve Cryptoninja.eth yer alıyor. Paylaşılan bu model, güçlü destek noktasıyla birleştiğinde token için yükseliş senaryosunu akla getiriyor. Cryptoninja.eth, mevcut fiyattan %205 oranında bir artış gerçekleşeceğini düşünüyor. Böylece fiyatın 0,000033 dolara ulaşılabileceğine dair iddialı bir tahmine sahip.

Kripto para piyasasında meme coin’ler gün geçtikçe daha fazla yatırımcının radarına giriyor. Bu dönemde dikkat çeken meme coin’lerden bir tanesi de Sponge token’ının yenilenen bir versiyonu olan Sponge V2 projesi oldu.

SpongeV2’yi Ziyaret Edin

Sponge V2 meme coin dünyasına damgasını vurmaya hazırlanıyor

Kripto para analistlerinin birçoğuna göre, Sponge Token V2, meme coin dünyasında yüksek potansiyele sahip bir oyuncu olarak ön plana çıkıyor. Mayıs 2023 tarihinde yarattığı heyecanla hafızalara kazınan Sponge’un geliştirilmiş versiyonu olan Sponge V2, sektörde daha da büyük bir çıkış yapmaya hazırlanıyor.

Sponge, 2023’ün en başarılı kripto para birimlerinden biri olarak hafızalara kazınmayı başarmıştı.  Başlangıçta yaklaşık olarak bir milyon dolarlık bir piyasa değerine sahip olan proje, zamanla 100 milyon dolarlık bir piyasa değerine ulaştı. Bu durum, erken dönem yatırımcılarının önemli kazançlar elde ettiğini gösteriyor. Sponge, lansmanından hemen sonra hem merkezi hem de merkezi olmayan bir dizi önde gelen kripto borsasında listelendi.

Bu durum, erken yatırımcıların hâlâ avantajlı bir konumda olduğunu gösteriyor. Çünkü stake-to-bridge aşaması tamamlandıktan sonra, SPONGE V2’nin muhtemelen kripto borsalarında daha yüksek bir fiyatla listeleneceği tahmin ediliyor.

Ayrıca, Sponge V2 projesinin geleneksel yöntemlere kıyasla yenilikçi bir bakış açısına sahip olduğu söylenebilir. En iyi meme coin’ler genellikle bir ön satış kampanyası düzenlerken, Sponge V2, geleneksel bir ön satışa karşı çıkarak farklı bir yaklaşım benimsemiştir. Ekibin “bridge-to-stake” olarak adlandırdığı bu yaklaşım, Sponge Token V2 satın almanın tek yolunu, V1 token’larını stake etmek ve köprüleme yapmaktan geçiriyor.

Sponge V2, Bitcoin ETF onayları ve 2024’ün başlarında beklenen bir sonraki halving etkinlikleri gibi birçok önemli kripto olayı ile aynı zamana denk gelmiştir. Bu durum, Sponge V2 projesinin piyasaya mükemmel bir zamanlama ile girdiğini gösteriyor.

BONK ve SPONGE gibi popüler meme coin’leri çevreleyen son gelişmeler, kripto para piyasasının dinamik ve çoğu zaman öngörülemez doğasının altını çiziyor. Bu token’lar ilgi kazandıkça ve hem yatırımcıların hem de analistlerin dikkatini çektikçe, önümüzdeki haftalar mevcut ivmelerinin sürdürülebilir büyümeye dönüşüp dönüşmeyeceğini belirlemek açısından çok önemli olacak.

Yine de yatırımcılar herhangi bir işlem yapmadan önce kripto para piyasasının ve meme coin’lerin yüksek volatiliteye sahip olmaları sebebiyle yüksek risk barındırmalarını akılda tutmalıdır.

SpongeV2’yi Ziyaret Edin

coingape


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin