Bu iki meme coin arasında rekabet kızışıyor! Veriler dikkat çekiyor
Bu iki meme coin arasında rekabet kızışıyor! Veriler dikkat çekiyor

Bu iki meme coin arasında rekabet kızışıyor! Veriler dikkat çekiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Meme coinler arasında rekabet artıyor. Baby Doge Coin yeni bir rekor kırmayı başardı ve Shiba Inu’yu geride bıraktı. BabyDoge’un resmi Twitter hesabı kutlama tweeti yayınladı ve kullanıcılarıyla video paylaştı.

BscScan verileri, BabyDoge’un şu anda 1.400.636 (1.4M) sahibi olduğunu ortaya koyuyor. Rakamlar her geçen gün hızla artmaya devam ediyor. Diğer taraftan Etherscan verileri Shiba Inu için mevcut kullanıcı sayısının 1.170.386 (1,1 milyon) olduğunu gösteriyor. Yukarıdaki veriler, BabyDoge’un sahiplerin sayısı açısından Shiba Inu’nun oldukça önünde olduğunu ve popülerliğini her geçen gün artırdığını ortaya koyuyor.

Yeni meme coin’in Twitter takipçisi 1 milyona ilerliyor!

BabyDoge başarılarıyla gündemde yerini aldı. Son olarak 9 Şubat’ta BabyDoge, Kanada’nın en büyük kripto para borsası Biconomy Global listesine katıldı. 3 Şubat’ın başlarında BabyDoge, rakibi Floki Inu’nuyu (FLOKI) takip ederek futbol kulüpleriyle ortaklık gerçekleştirdi.

BabyDoge ayrıca, kullanıcılarının bundan sonra platformlarında Baby DogeCoin (BABYDOGE) ile işlem yapacağını ilan eden Singapur merkezli kripto para borsası Bitget Global’e girdi.

Meme coin bir hayır kurumu tarafından finanse edilen deflasyonist yapısı gereği kripto piyasasında yükleliş gösteriyor. En son P2E platformunun piyasaya sürülmesiyle, yalnızca mevcut kullanıcılar ek faydadan faydalanmakla kalmayacak, aynı zamanda iklim adaptasyonu hakkında farkındalık yaratacak bir etkinlikte yer alacak. e

Baby Doge, kullanıcılar nadir NFT’lere sahip olma olanağı sağlıyor. Bu hareket, blockchain teknolojisi sayesinde mümkün olmuştur. Ayrıca ünlü analist Davis, çok sayıda fiat ağ geçidinin açılmaya başladığını belirtiyor. Örneğin, ticaret ve yatırım uygulaması Robinhood, şimdi 2 milyondan fazla kullanıcıya sahip bir kripto cüzdanı başlattı. Kripto saklama şirketi NYDIG, yüzlerce ABD bankasının bu yıl Bitcoin alacağını iddia etti.

Son olarak Davis, 50.000 doların altındaki fiyatlarda dolar maliyet ortalaması olan Bitcoin’in gelecekte büyük getiriler getireceğine dair görüşünü paylaşıyor. 2030 için 1 milyon dolarlık BTC tahmininden bahsediyor, bu da 50.000 doların altında satın alanlar için 20 kat veya daha fazla getiri vaat ediyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin