Meltem Demirörs:
Meltem Demirörs: "Bitcoin'in nasıl hareket edeceğinden emin değilim."

Meltem Demirörs: “Bitcoin’in hikayesi hala belirsiz.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

13 Ağustos’ta, CNBC’nin Fast Money programına katılan CoinShares Baş Strateji Sorumlusu Meltem Demirörs, Bitcoin’in hikayesinin hala belirsiz olduğunu söylüyor. Kripto para sektörünün daha fazla dikkat çekeceğine ve Bitcoin balonunun patlamasına sebep olacağına inanıyor.

Meltem Demirörs: “Bitcoin’in hikayesi ile büyük resim anlaşılmaya çalışılıyor.”

Demirörs, kripto alanındaki insanların Bitcoin’in büyük resmini anlamaya çalıştıklarını şu şekilde iddia ediyor:

Bitcoin etrafındaki anlatıyı kavramak hala çok zor. Gerçekten kripto para birimleri için sahip olduğumuz tek ölçü fiyat. Fiyat da kesin olmayan bir ölçü. Gerçek kullanım alanı nasıl? Bu gerçekten şu an kripto paraların verdiği en büyük mücadele.

“Bitcoin’in, Microsoft ve Amazon gibi geleceğine yatırım yapılmalı.”

Demirörs’un görüşüne göre, piyasalar düşüş eğiliminde olmasına rağmen yatırımcılar için alım fırsatı görünüyor. Hiçbiri Bitcoin’in değerini izlemiyor, çünkü tamamen Bitcoin’i anlamaya çalışıyorlar. Yatırımcıların Bitcoin’e, Microsoft ve Amazon gibi erken bir internet yatırımı olarak bakmalarını önerirken şu cümleleri kuruyor:

Eğer Amazon’a zirvede ki konumuna bakarsak, sıfırdan, zirveye çıkması dokuz yıl sürdü. Yani Amazon olmak için dokuz yıl boyunca uğraşmanız gerekiyor. Intel’e baktığımızda bu rakam 15 yıl, Microsoft’ta ise 17 yıl olduğunu görüyoruz.

“Yatırımcılar Bitcoin’i fiyat olarak anlamaya çalışmayı bırakmalı.”

Demirörs’e göre, yatırımcılar Bitcoin’i fiyat olarak anlamaya çalışmayı bırakmalılar.  Bitcoin fiyatı arttığında, insanlar kaçırma korkusu (FOMO) yüzünden kripto paralara yatırım yaptılar. Şimdi fiyat düştü, insanlar huzursuz görünüyor ve zararına piyasadan çıkmak istiyor. Demirörs, kripto piyasasının karşı karşıya olduğu mücadelenin ana odak noktasının sermaye olduğunu şu şekilde dile getiriyor:

Benim odaklandığım şey, kripto firmalarındaki hazine yönetimi, firmaların korunmalarına gerçekten yardımcı oluyor ve aynı zamanda sermaye yollarını genişletiyor.

Meltem Demirörs: “Bitcoin’in nasıl hareket edeceğinden emin değilim.”

Son olarak, Demirörs, Bitcoin’in nasıl hareket edeceğinden emin olmadığının altını çizdi. Ancak sektörün büyüme hikayesinin, değerlendirmede kullanılan ölçülerin türüne göre değiştiğini söyledi. Demirörs gözlemlerini şu cümlelerle paylaştı:

Bunun yeni olduğunu sanmıyorum, bu tabloyu tekrar tekrar gördük. Gerçekten anlamaya ve piyasaya girmeye çalıştığımız yeni bir teknoloji var. Bu sadece doğru veri noktalarını bulmakla bitmiyor. Piyasadaki en önemli sorun, büyüme konusunda değer arayan yatırımcılara büyüme hikayesini anlatmak.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin