Malta ve Rusya, borsalarda ve P2P'de kripto ticaretine öncülük ediyor
Malta ve Rusya, borsalarda ve P2P'de kripto ticaretine öncülük ediyor

Malta ve Rusya, borsalarda ve P2P’de kripto ticaretine öncülük ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin.com geçtiğimiz günlerde, dünyanın en iyi kripto ticareti ülkelerinden Malta ve Rusya hakkında döviz bazlı ticaretin yanı sıra, over the counter (OTC) ticaretini de ele alan bir makale yayınladı.

Bitcoin.com, bu yılın başlarında imzalanan bir Morngan Stanley çalışmasının istatistiklerini kullanan Worldcore tarafından yürütülen raporunu yayınladı. Çalışma, kripto para birimleri için mevzuatın uygun olduğu ülkelerde ticaret hacminin arttığını gösterdi.

Malta’nın kripto başarısı

Borsa tabanlı hacim, şu anda dünyadaki en kripto dostu düzenlemelerin bazılarını sunan Malta’nın en yüksek seviyesiydi. Haziran ve Temmuz 2018 arasındaki aylarındaki Malta’nın 1.2 milyar dolarlık ticaret hacminin ardından onu Belize ve Seyşel Adaları izledi. Eşler arası işlemler, Rusya ile farklı sonuçlara yol açtı. Nijerya, ABD ve Çin’in gerisinde kalan ilk 4’te sürpriz bir adaydı.

Sonuçlar, gelişmiş ülkeler tarafından kullanılmak üzere bir online borsa platformunun olmaması nedeniyle P2P borsa platformundan faydalanıldığını kanıtlamaktadır.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin