AB kripto para düzenlemelerini gözden geçiriyor
AB kripto para düzenlemelerini gözden geçiriyor

AB, 9 milyon dolarlık ICO sınırı dahil olmak üzere yeni kripto düzenlemelerini gözden geçiriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Brüksel merkezli bir düşünce kuruluşunun raporuna göre AB kripto para birimleri ve Blockchain ile ilgili yeni düzenlemeleri gözden geçiriyor. Bruegel’in raporunda, risklerin mümkün olduğunca minimuma indirilmesi ve potansiyel olarak 9 milyon dolarlık bir ICO tavanının uygulanması gerektiği belirtiliyor.

Reuters’e göre AB temsilcileri, kısmen döviz piyasasının genişlemesi nedeniyle kripto paralara daha fazla önem veriyorlar. Binance, Asya’daki kripto ticareti üzerindeki baskıların ardından operasyon tabanını Malta’ya taşımayı planlıyor.

AB kripto para düzenlemeleri küresel bir değer yakalamayı amaçlıyor

Halihazırda, ulusal makamlar kripto ticaret platformları ile ilgili kendi kurallarını yönetebilir ancak bu düzenleme kısa bir süre sonra, yönetmeliğin etkinliğini artırmak için AB çapında politikalar uygulanarak değişebilir. Kara para aklama ve dolandırıcılık, özellikle ICO’lar ile ilgili temel kaygılardan birkaçı.

Kripto paraların yasaklanmasındaki zorluklar açıkça belirtilerek raporda “madencilik çiftliklerinin yasaklanabileceğine” dikkat çekiliyor. Kripto para birimleri ile ilgilenen diğer işletmeler, “kripto varlıklarının oluşturduğu potansiyel riskleri” sınırlamak için yakında daha sıkı düzenlemelere tabi tutulabilir.

Ancak rapor, “bu hızlı gelişen teknolojiye en iyi yaklaşımları denemek ve öğrenmek” için hala zamanın olduğunu ve Binance’in şu ana kadar hoş görülmesi gerekebileceği gibi hareket ettiğini kabul ediyor.

chepicap

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin