McAfee, POTUS kampanyası için Blockchain teknolojisini kullanacak
McAfee, POTUS kampanyası için Blockchain teknolojisini kullanacak

McAfee, POTUS kampanyası için Blockchain teknolojisini kullanacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Aylardır süren zorlu pazar ortamına rağmen John McAfee, ABD’nin bir sonraki başkanı olma isteğini sürdürüyor. McAfee, POTUS kampanyası için Blockchain teknolojisinin kullanılacağını açıkladı.

McAfee, POTUS kampanyası için ClearPoll uygulamasını kullanacak

McAfee, attığı bir tweette 2020 kampanyasında seçmenlerin düşüncelerini öğrenebilmek için ClearPoll anket sisteminin kullanılacağını açıkladı. McAfee, oy verme işlemi için Blockchain altyapısının kullanılacağını söyledi.

Çok yönlü kripto dâhisi McAfee, son açıklamalarında, pek çok yatırımcıya ve açıklama isteyen topluluk üyesine karşı “tepkisiz” kaldı. McAfee bu sabah bir tavsiyede bulundu:

Bu düşüş neden oldu?

Karışıklık, kamusal kayıt problemleri, yatırımcıların akıllarındaki belirsizlikler… Korkularını yatıştırmak için saçma bir şekilde uygulanamaz önlemler alan kurumlardan korkun. Ancak, oldukça hızlı büyüyen bir kripto kitlesi var ve onlar bu etkilerini görmezden geliyor.

Bazıları için McAfee’nin uğraşması gereken bir çıkar sorunu var: McAfee’nin ulusal bir kanalda oldukça korkunç bir eylemde bulunma vaadi. Herhangi bir medya kuruluşu bu şovu barındırmaya cüret ediyor mu?

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin