Bitmain CEO’su:“İnsan toplumu, para ile çalışmak zorunda.”
Bitmain CEO’su:“İnsan toplumu, para ile çalışmak zorunda.”

Bitmain CEO’su Jihan Wu: “Ayı piyasası devam edecek, ancak 2 yıldan fazla sürmeyecek.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ABC’nin güçlü destekçisi ve Bitmain CEO’su olan Jihan Wu,  “Bitcoin Cash (BCH) ve PoW (işin ispatı)” madenciliğinin geleceğine olan güvenini vurguladı.

Jihan Wu: “Craig Wright, BCH’ye yüzde 51 saldırısı girişiminde bulundu.”

Bitcoin ABC ve Bitcoin SV ekipleri arasındaki devam eden savaşla, BCH’nin geleceği belirsizleşiyor. Bununla birlikte, Wu hala Bitcoin ABC’nin toplum tarafından yönlendirildiği için gelecekte daha kapsamlı ve daha başarılı olacağını düşünüyor. Wu ayrıca son hash’a rağmen “BCH’nin geleceğine büyük güven” duyduğunu dile getiriyor. Wu konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Bence kendini Satoshi iddia eden Craig Wright, BCH’ye yüzde 51 saldırısı girişiminde bulundu… Bitcoin SV hata dolu yazılım kodunu yazan sadece iki geliştiriciye sahip.

Bitmain CEO’su:“İnsan toplumu, para ile çalışmak zorunda.”

Wu, Wright’ın kaosun sorumluğunu üstlenmesi ve hiç kimsenin topluluğu zorla ele geçirmeye çalışmaması gerektiğini belirtti. Ayrıca, olayın moderatörü  Wu’ya PoW protokolünün  enerji problemlerini sordu. Wu, bu soruyu şu sözlerle yanıt verdi:

Günümüz bankacılık sektörü çok sayıda bilgisayar kullanılıyor ve bunlar çok fazla enerji tüketiyorlar… İnsan toplumu, para ile çalışmak zorunda… Bir pazar olması gerekiyor. Yani hepsi bir amaca hizmet ediyor.

Bitmain’in kurucularından Jihan Wu iki risk konusuna dikkat çekiyor

Bu arada Wu, geliştiricilerin enerji tasarruflu algoritmaları ve bazı daha verimli makineler gibi yöntemlerle enerji kullanımını optimize etmeye çalıştıklarını da ekliyor. PoS hakkında konuşurken Wu, protokolün yüksek bir işlem hacmine sahip olduğu için hala iyi bir rol oynadığını kabul ediyor.

Bununla birlikte, aynı zamanda iki risk konusunu da vurguluyor: Bir tanesi PoS madencilerinin, bir tarafı seçmek zorunda kalmadan aynı anda birden fazla Blockchain’i benimseyebilmeleri. Diğeri, büyük paydaşların kendi paralarını üçüncü tarafa satabilecekleri ve onlara ağ üzerinden anında güç sağlayabilecekleri uzun menzilli saldırı. Ek olarak Wu, kripto pazarının geleceğine dair tahminini de verdi. Ayı piyasasının devam edebileceğine inanıyor, ancak ona göre bu iki yıl veya daha uzun sürmeyecek.

News.8btc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin