altcoin piyasası
Cuma günkü kripto piyasası düzeltmesinden sonra dikkat çeken 4 altcoin

Mayıs bu altcoinlerin ayı olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Mayıs, yeni bir ay, yeni bir şafak ve yeni bir gün olarak resmen başladı. Nisan, genel olarak kripto para topluluğuna oldukça iyi geldi. Depresif bir Mart ayından sonra, Nisan ayı boyunca bazı büyük geri dönüşler gördük. Ve piyasa, çok saygın seviyelere geri çekildi. EOS gibi bazı para birimleri, Nisan ayında yatırımcıların umudunu sürdürme eğiliminde olduklarını bir kez daha göstererek, daha önce hiç olmadığı kadar büyük değerler gördü.

Mayıs ayına girerken, hangi altcoinler yakından takip edilmelidir?

İlk olarak yatırım kararı alırken, sizin veya yatırım yorumları yapan kişilerin asla kesin bilgiye sahip olamayacağı bilinci içinde olmalısınız. Bu nedenler yatırım yapılırken, gereken özen gösterilmeli, yüksek düzeyde derinlemesine araştırmalar yapılmadır. Bu araştırmalar yapılırken, varlıklar hakkında paylaşılan teknik ve temel bilgilerden de yararlanılabilir.

Verge

Mayıs ayında zirve yapması muhtemel görülen altcoinlerden ilk olarak Verge üzerinde duruluyor. Son zamanlarda yaptığı anlaşmaların ve yakın zamanda yapmayı planladığı anlaşmalardan dolayı Mayıs ayındaki atağa kalkması muhtemel altcoinlerden biri olarak Verge gözüküyor.

Cardano

Mayıs ayında popüler olması beklenen diğer bir altcoin olarak Cardano’dan bahsedebiliriz. Cardano’yu popüler altcoinler arasına sokan özellik ise hali hazırda yüksek olan piyasa değeri ve son zamanlardaki yükselişinin birleşimi olarak söylenebilir. Cardano evrensel bir yapıya sahip olmakla beraber arkasında bulunan ekibin oldukça hırslı olması, ay boyunca yapabileceği yükselişin en büyük itici gücü olacak gibi gözüküyor.

TokenPay

Altcoinler arasında zirveye oynamaya aday olan coinlere TokenPay ile devam edebiliriz. TokenPay’in dolaşımdaki miktarı 15.300.000 TPAY olarak oldukça düşük olduğu söylenmektedir. Üstelik TokenPay çok yeni bir coindir. Henüz bir ayını bile doldurmamıştır. Ancak şimdiden saygın bir piyasa değerine ve oldukça sağlam bir değere sahiptir. TokenPAy’in Binance gibi büyük borsalarda listelenmeye başlamasıyla değerini oldukça arttıracağı tahmin ediliyor. Son olarak TokenPay banka kartının üretimi, TokenPay’i ana akıma (mainstream) zorlayacak bir benimsenme unsuru olarak görülebilir.

Tron

Yükselmesi beklenen diğer bir tahmin ise TRON’dur. TRON şu anda en trend kripto paralar arasında bulunuyor. Bu nedenle yeni piyasa hacim sıralaması ve gelen duyuruları ile örtüşen TRON’un, Mayıs ayında atağa kalkması beklenebilir.

Substratum

Son olarak,  sürpriz yapması beklenen altcoin olarak Substratum’un büyük bir başarı göstermesi beklenebilir. Bunun altında yatan neden ise, Substratum’un interneti özgürlüğünü ilham verici ve başarının anahtarı olarak kullanma isteği olarak dile getirebiliriz. Kullanıcılar, Substratum tokenleri karşılığında GPU satabilmektedir. Bu ise platformlarına dahil olmak isteyen daha fazla insan olabileceğini gösterir. Adları bu aydan sonra bir üne kavuşursa, Substratum’un Mayıs ayında biraz değer kazanmasını bekleyebiliriz.

Yapılan altcoin tahminleri, yükselme potansiyeli açısından bolca kanıta sahip olabilir. Bu tahminlerin bariz bir şekilde genel piyasa şartlarına bağlı olduğunu ve bu kripto paraların gerçekte kendileri için bir ün oluştururken, piyasaların geri çekilmesi durumunda, özellikle bu alt coinlerde gerçekleşen önemli kazanımları hayal edemeyeceğimizi ekleyebiliriz. Gerçekten de, işler TRON’un beğenileri için ümit verici görünmekle birlikte, TRON kadar güçlü bir statüye sahip olan kripto paraların bile piyasanın aşırı dalgalı ve sert doğasına maruz kaldığı unutmamalıdır.

cryptodaily

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin