Bu coin ateş ediyor! Fiyatı yüzde 260 arttı, yükseliş sürer mi?
Bu coin ateş ediyor! Fiyatı yüzde 260 arttı, yükseliş sürer mi?

Mayıs ayında yatırımcılarının yüzünü güldürmesi beklenen 4 altcoin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para birimleri dünyası, Nisan ayında dijital varlıkların çoğunun yükseliş gösterdiğini gördükten sonra Mayıs ayını bekliyor. Mayıs ayından itibaren, saygın şirketlerden gelen sürekli gelişim ve yatırım sayesinde bazı altcoin para birimleri büyümeye devam edecek gibi gözüküyor.

İşte Mayıs ayında konuşulacak dört altcoin

Cardano (ADA)

Cardano 10. sırada ve 0.067 dolardan işlem görüyor. Nisan ayında, ADA düşen ana para birimleri arasındaydı. Varlık %13,76 azaldı. Düşüşe rağmen, ADA’nın Stellar’in XLM’sini dokuzuncu pozisyondan edeceği tahmin ediliyor. Cardano’nun mevcut pazar bonosu 1.7 milyar dolar, XLM ise 1.8 milyar dolar.

Mayıs ayında, Cardano, mevcut ağ geliştirmeye dayanarak dikkat etmeniz gereken bir kripto para birimidir. Cardano 1.5’in tamamlanması ile Byron’dan Shelley ağına geçiş için bir aşama hazırlıyor. Bu gelişmeler, Cardano ağının bütünüyle merkezsizleşmesini sağlayacağı için tüm sistemi iyileştirecektir.

Cosmos (ATOM)

Cosmos, ilk 15 kripto para biriminin en son üyesidir. Cosmos için atomik kripto fiyatı, Binance Borsası’nda listelendikten sonra yükseltildi. ATOM’un büyümesi birçok kişiyi şaşırttı çünkü kısa sürede gerçekleşti. Bu yazının yazıldığı sırada ATOM 4,78 dolardan işlem görüyordu ve 900 milyon dolardan fazla piyasa kapitalizasyonuna sahip.

Yatırımcılar Mayıs ayında ATOM’dan ne beklemeli? ATOM ekibine göre, fiyat artışlarına değil, ağı iyileştirmeye odaklanmak gerekiyor. Varlığın amacı, farklı Blockchain’lerde faaliyet gösteren kripto para birimlerinin etkileşimi için bir protokol geliştirmektir. Gelişme ve Binance desteğine odaklanarak, ATOM iyi bir ay geçirebilir.

Ravencoin (RVN)

Ravencoin 170 milyon dolarlık piyasa değeri ile 42. sırada yer alıyor. Varlık şu anda 0,048 dolar seviyesinde işlem görüyor. Ravencoin, meteorik büyümesi sayesinde kripto para birimi sektöründe lider bir konuma sahiptir. Nisan ayının sonuna doğru, Ravencoin yükselen bir kripto para birimi borsası olan CoinAll’da listelendi. Borsa 15 günlük ücretsiz RVN ticaretinin promosyonunu bile sundu.

Kripto, varlıkları bir taraftan diğerine kolayca transfer etmek için tasarlanan RVN’nin tek işlevi budur ve bu işlevin kripto para birimine doğru daha fazla dikkat çekmesini bekliyoruz.

IOTA

2019’un başlarında, IOTA kripto para meraklılarının dikkatini çekti. Yazım sırasında kripto para, 816 milyon dolarlık bir piyasa değeri ile 0,29 dolardan işlem görüyor.

Mayıs ayına kadar, IOTA’nın varlığın Nesnelerin İnterneti firmalarının dikkatini çekmesi gerçeğine dayanarak nasıl performans gösterdiğini görmek ilginç olacak. Raporlar, 600’den fazla firmanın özellikle otomobil sektöründe IOTA ile çalışmaya ilgi gösterdiğini gösteriyor. Zaten, IOTA, Jaguar ile ortaklık kurdu, anlaşma dijital varlığın yükselişine neden oldu, daha fazla büyüme ve olumlu kullanım senaryolarının yaklaşmakta olan kalıcı ortaklıklarla çoğaltılması bekleniyor.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin