Altcoin sezonu ne zaman ve nasıl tetiklenecek? Ünlü uzman açıklıyor
Altcoin sezonu ne zaman ve nasıl tetiklenecek? Ünlü uzman açıklıyor

Bloomberg analistlerinden yeni Bitcoin ve piyasa tahmini geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin kilit direnç seviyelerinin üstünde kalıyor. Son fiyat momentumu, BTC’nin altcoinlerden ayrıldığını kanıtladı. Son Bloomberg araştırmasına göre, Bitcoin ayı piyasası sona erdi.

Bloomberg analistleri: “Bitcoin ayı piyasası sona erdi.”

Bitcoin (BTC), son 5.969 dolarlık en yüksek seviyesinden düşerek yazı yazarken 5.894 dolardan işlem görüyor. Kısa vadeli momentuma Binance hack haberlerinin neden olduğu panik ve korkunun hakim olmasıyla birlikte, analistlere göre uzun vadeli görünüm olumlu kalıyor. Teknik ve temel resim, analistlere göre en büyük dijital paranın dibe vurduğu anlamına geliyor. Analistlere göre Bitcoin, şimdi daha uzun bir iyileşme için hazır. 

Son Bloomberg araştırmasına göre, Bitcoin dijital altın olacak şekilde konumlandırılmışken, altcoin’ler olarak da bilinen diğer kripto para birimlerinin kaderi daha az etkileyici olabilir.  Bitcoin’in güçlü durumu piyasadaki son Bitfinex-Tether sıkıntılarına ve Binance hack’ine verilen tepki ile teyit edildi: İlk dijital para nispeten sabit kaldı, altcoin’ler ise güçlü bir düşüş yaşadı.   

Bloomberg analistlerine göre, Bitcoin dibe ulaşmış olabilir

Bloomberg analistleri, Bitcoin’in ana direnç seviyesinin üzerindeki dayanıklılığının ayı piyasasının sona erdiğinin bir işareti olabileceğine dikkat çekiyor. Böylece, kripto para 3 Mayıs’ta 5.500 doların üzerine çıktı ve arka arkaya beş gün orada kalmayı başardı. Bloomberg analistlerine göre, rekor bir boğa piyasasının başlangıcı için rekor sayıda şhort bir başka önkoşuldur.  Bloomberg analistleri, konuya yönelik şunları söyledi:

Bitcoin, dibe ulaşmış olabilir. Rekor şortlar -Mayıs ayının başındaki durum- kısa vadede temel destek sağlamalı, daha geniş pazar için uzun vadeli görünüm olumlu görünüyor.

Bu arada uzmanlara göre, kilit direnç bölgesi, 2017 balonunun çıkma katmanlarıyla birlikte 6.500 dolara yaklaşmamızı bekliyor. 

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin