featured

Mayıs ayında en iyi performans gösteren 10 kripto para birimi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Küresel kripto endüstrisi nisan ayında yaklaşık on gün boyunca muazzam bir yükselişe tanık oldu. Ancak mayıs ayının başından bu yana konsolide oluyor. Toplam kripto piyasa değeri 1,11 trilyon dolar ile 1,13 trilyon dolar arasında hareket etti. İşte son 30 gün içinde önde gelen 100 varlık arasında en iyi performans gösteren ilk 10 kripto para birimi.

En iyi performans gösteren 10 kripto para

CoinMarketCap (CMC) tarafından sağlanan verilere göre, Pepe (PEPE) son 30 gün içinde yüzde 127’lik muazzam bir artışla listenin başında yer alıyor. Bununla birlikte, meme coin son 24 saat içinde yüzde 6,4’lük bir düşüşle son iki haftadan bu yana sürekli düşüyor.

Mayıs ayının en iyi 10 kripto para birimi (Kaynak: CoinMarketCap)

Ayrıca, ilk 100 coin arasında en iyi ikinci coin, geçtiğimiz ay yüzde 42,8 artış gösteren KAVA’dır. PEPE’ye oldukça benzer şekilde, KAVA da son 7 günde düşüş yaşadı. Söz konusu zaman diliminde yüzde 8 oranında düştü.

TRON ve IOTA başarılı bir yükseliş kaydetti

CMC verilerine göre üçüncü ve dördüncü en iyi performans gösteren coinler TRON (TRX) ve IOTA (MIOTA). TRX ve MIOTA son 30 gün içinde yüzde 12’nin üzerinde yükseliş kaydetti. TRON’un fiyatı haftalık yüzde 2,9’luk bir düşüşe tanık olurken IOTA yüzde 20’lik bir artış elde edebilir.

kripto para

Geçtiğimiz hafta küresel kripto piyasa değerindeki artış sayesinde, Lido DAO’nun tokenı LDO yalnızca haftalık bir artış değil, aynı zamanda aylık bir zam da kaydedebilir. LDO son 30 günde yüzde 6,7 artış göstererek en iyi performans gösteren beşinci varlık oldu.

Listedeki son beş token ise RPL, XRP, RNDR, BIT ve LTC olup geçtiğimiz ay sırasıyla yüzde 5,9, yüzde 4,9, yüzde 4,1, yüzde 2,8 ve neredeyse yüzde 1’lik artışlarla daha küçük kazançlar elde etti.

crypto.news


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin