kripto para

Kripto para piyasası bugün neden düşüyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası TOTALCAP’ta Bitcoin (BTC) ve Pepe (PEPE) fiyatı düzeltici modellerde işlem görüyor. Rusya, düzenlemeye daha fazla odaklanmak için planlanan bir ulusal kripto para borsasını iptal etti. Tüm bu gelişmeler ışığında kripto para piyasası bugün düşüşle güne başladı.

Kripto Para Piyasa Değeri (TOTALCAP) kritik dirence ulaştı

Kripto para piyasası TOTALCAP, 14 Nisan’da 1,17 trilyon dolarlık direnç alanının üzerine çıktığından bu yana düşüş gösterdi. Bu düşüş, yükseliş formasyonu olarak kabul edilen alçalan bir paralel kanal şeklini aldı. Dolayısıyla bu kanalın kırılması en olası senaryodur. 29 Mayıs’ta fiyat direnç çizgisine ulaştı ancak reddedildi. Düşüş devam ederse TOTALCAP en yakın destek olan 1,02 trilyon dolara kadar gerileyebilir.

TOTALCAP günlük grafik. Kaynak: TradingView

Öte yandan, TOTALCAP’in patlak vermesi halinde 1,25 trilyon dolara yükselmesi muhtemeldir.

Bitcoin (BTC) fiyatı kırılma denemesi yaptı

Benzer şekilde, TOTALCAP’e göre Bitcoin fiyatı azalan paralel kanalın direnç çizgisine yakın işlem görüyor. Bu seviyeye 26.800 dolarlık yatay destek alanını (yeşil simgeler) geri aldıktan sonra ulaştı.

BTC/USDT günlük grafik. Kaynak: TradingView

BTC çıkış yaparsa 30.500 dolara kadar yükselebilir. Ancak reddedilirse 26.800 dolar yatay destek alanının bir kez daha test edilmesi bekleniyor.

Pepe (PEPE) fiyat işlemleri düzeltici formasyonda

Kripto para piyasasında PEPE fiyatı, Mayıs 13’ten bu yana azalan bir paralel kanalda düştü. Bu düşüş 24 Mayıs’ta 0,0000013 dolarlık düşük bir seviyeyle sonuçlandı. Fiyat daha sonra sıçrayarak kanalın destek hattını doğruladı. Azalan paralel kanal bir yükseliş formasyonu olarak kabul edilir. Bu da bir kırılma beklendiği anlamına gelir.

PEPE/USDT iki saatlik grafik Kaynak: TradingView

Ancak, fiyat kanalın direnç çizgisi (kırmızı daire) tarafından reddedildi ve 29 Mayıs’tan bu yana düştü. Düşüş devam ederse fiyat kanalın destek çizgisini tekrar doğrulayabilir. Öte yandan, PEPE kanalın orta çizgisinin üzerine çıkarsa 0,0000017 dolara yükselebilir.

beincrypto.com


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin