Hiçbir sebep yokken bir ayda yüzde 750 artan kripto para, endişe uyandırıyor
Hiçbir sebep yokken bir ayda yüzde 750 artan kripto para, endişe uyandırıyor

Hiçbir sebep yokken bir ayda yüzde 750 artan kripto para, endişe uyandırıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir ay içinde %750’lik bir artış, güçlü bir temel olacak bir haber bile olmadan, dikkat çeken bir şey gibi görünüyor. Maximine Coin kripto para birimi, bu oldukça şüpheli boğa koşusunun baş kahramanı.

Kripto para biriminin işlevi havuz madenciliği

Singapur merkezli proje, kendisini “sektörde uluslararası bir varlığa” sahip “yüksek verimli ve şeffaf bir bulut tabanlı havuz madenciliği platformu” olarak nitelendiriyor.

Twitter’da yalnızca 700 takipçisi bulunuyor ve döviz başına işlem hacminin %98’i zorlu bir şekilde değişiyor. 2019’da absürd bir şekilde artan ve Şubat ayındaki asgari piyasa sermayesinden yaklaşık 7 milyon dolar artan bir proje için bu durum olumlu bir gösterge değil. Şu anki seviyesi ise 200 milyon doların üstünde.

CoinBene kripto paranın %98’ine sahip

Projenin böylesi bir payına sahip olabilecek tek bir borsa varlığının kendisi kırmızı bir bayraktır, ancak en azından iyi bilinen ve güvenilir bir borsa ise bu durum göz ardı edilebilir. Fakat son günlerde plansız ve programsız şekilde davranarak kullanıcılar tarafından çok tepkiyle karşılaşan CoinBene Borsası söz konusu olunca kripto paraya ayrı bir şaibe düşüyor.

En iyi performans gösteren tokenlerden biri olduğu için bu hafta bir kez daha manşetlerde görüldü. Bu performans ile CoinMarketCap sıralamasında 32. sıra gibi oldukça yüksek seviyelere çıktı. Ancak bazı bağımsız araştırmacılar, planlanmamış borsa kapatma olayını takiben 105 milyon dolar Ethereum ve diğer tokenlerin CoinBene’den üç farklı adrese gönderildiğini fark etti.

Bu büyük potansiyel aldatmaca dan habersiz olan kripto topluluğu, MXM’nin gerçek doğasını anlamaya başlıyor gibi görünmektedir.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin