Bitcoin ETF kararı açıklandı: SEC kararı sonrası analistlerin BTC öngörüleri
Bitcoin ETF kararı açıklandı: SEC kararı sonrası analistlerin BTC öngörüleri

SEC, Bitcoin ETF ile ilgili beklenen kararı açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Menkul Kıymetler ve Borsalar Komisyonu (SEC), iki önemli Bitcoin ETF’sine ilişkin kararını erteledi. SEC, Bitwise ve VanEck/SolidX tarafından sunulan tekliflere karar vermek için daha fazla zamana ihtiyacı olduğunu bildirdi.

Bitcoin ETF kararı ertelendi

Kripto alanındaki güvenlik ve yatırımcı koruması konusundaki çekinceleri ile SEC, bugüne dek önerilen her borsada işlem gören Bitcoin fonları için (ETF) kural değişikliği kararını erteledi.

Bitwise Asset Management’tan yapılan teklifle ilgili bir bildiride SEC şöyle diyor:

Komisyon, önerilen karar değişikliğini göz önünde bulundurmak için yeterli zamana sahip olacak şekilde, daha uzun bir süre belirlemenin uygun olduğunu düşünüyor. Komisyon … 16 Mayıs 2019 tarihini Komisyonun onaylayacağı veya onaylayamayacağı bir tarih olarak belirledi (önerilen kural değişiyor).

Cboe BZX Borsası ile sunulan VanEck / SolidX teklifi için benzer bir karar alındığını bildirildi. Ocak ayındaki ilk başvurusu hükümetin kapanması nedeniyle geri çekilmişti. NYSE Arca ile hazırlanan Bitwise Asset Management ETF teklifi, 15 Şubat’ta Federal Kayıt’ta yayınlandı.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin