Max Keizer: “Bitcoin, altın'dan 25-30x daha hızlı hareket edecek.”
Altın fiyatı bir sonraki büyük Bitcoin hareketi için ipucu verebilir

Max Keizer: “Bitcoin, altın’dan 25-30x daha hızlı hareket edecek.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin boğası Max Keizer, yükselen küresel borç nedeniyle BTC’ye altın gibi geleneksel sığınak varlıklarından çok daha fazla sermaye akışı göreceğine inanıyor.

Bitcoin boğası Max Keizer, Bitcoin’e akan akıllı paraya odaklanıyor

8 Temmuz 2019 Pazartesi günü atılan bir tweetle Keizer, büyüyen küresel finansal krizin borcunun GSYİH’nın %400’ünden fazlasını oluşturduğunu belirtti. Haziran 2019’da, Dünya Bankası küresel ekonomik büyüme oranının %2,6’ya düşeceğini tahmin ediyordu. Keizer için mevcut ekonomik iklim nedeniyle altın veya diğer cennet varlıklardan ziyade Bitcoin’e sermaye girişinin artmasını bekliyor. Bitcoin boğaya göre:

Bitcoin’den %1 daha fazla hareket ettirmek için Altın’a 25-30x daha fazla sermaye akışı gerekir. Bankalar patlarken Bitcoin, altın’dan 25-30x daha hızlı hareket edecek.

Bankacılık sektörü zaten Deutsche bank krizi ile ısınıyor ve banka 2022’nin sonundan önce personel gücünü 18.000 kadar düşüreceğini açıkladı. Bitcoin boğaları, üst sıradaki kripto para biriminin ana piyasadaki belirsizliklere karşı fiilen korunma sağlayacağına inanıyor. Yine Pazartesi günü atılan bir tweette Alex Krüger, BTC ile altcoin pazarı arasındaki ayrılığa, Bitcoin’i tercih eden ve kripto sahnesine yönlendirilen para akışını gösteren verilere işaret etti.

Bitcoin, bir kez daha 12.000 dolarlık fiyat işaretinin ötesine geçmiş durumda

BTC, bir kez daha 12.000 dolarlık fiyat işaretinin ötesine geçmiş durumda. Altın’ın performansı, Haziran 2019’un sonunda 1.400 dolarlık fiyat bariyerinin üzerine geçici bir tırmanışla %10’un altında kaldı. Daha önce Kriptokoin.com tarafından bildirildiği üzere,  Çin’deki devlet yayın organları da dahil olmak üzere birkaç yorumcu “Bitcoin’i bir cennettir varlık” olarak görüyor. 

Keizer birkaç kez, dovish politikalara dolanan Federal Reserve’ın, küresel ekonomiyi daha da zayıflatacağını ve Bitcoin’i daha da fazla ön plana çıkaracağını söyledi. ABD Başkanı Donald Trump, Çin ve Avrupa’yı para manipülasyonuyla suçlayarak, faiz oranlarını düşürmek için FED’e baskı yapmaya devam ediyor. Aslında, dünya genelindeki merkez bankaları, faiz oranlarını düşürme ve niceliksel rahatlama (QE) etrafında dönen benzer para politikaları benimsiyorlar.

Bitcoinist

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin